Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Apple Polishing Cloth neboli čistící hadřík od Applu je jedním z nejkontroverznějších produktů za poslední dobu. A vlastně ani není divu, hadřík na čištění displejů za 590 Kč, byť s logem nakousnutého jablka, zkrátka upoutá pozornost. Nicméně i navzdory vysoké ceně se Apple hadřík po představení okamžitě vyprodal a byl nedostupný několik měsíců. Nyní však konečně dorazil i do Česka, ode dneška ho totiž koupíte u Mobil Pohotovosti.

Dostupnost hadříku se začala zlepšovat až v polovině ledna, kdy stránky Applu poprvé slibovaly doručení v horizontu několika dnů. Nyní však dorazil i k českým autorizovaným prodejcům a jedním z prvních je Mobil Pohotovost, kde je Apple Polishing Cloth ode dneška dostupný. Skladem je několik kusů a při objednání na prodejnu vám dorazí do druhého dne.

1520_794_Apple hadrik

Ačkoli se Apple Polishing Cloth může jevit jako obyčejný hadřík na čištění displejů, u kterého si zaplatíte jen za logo Applu, tak nejrůznější recenze potvrzují, že je skutečně kvalitní. Oproti ostatním hadříkům je na omak velmi jemný a především je vhodný i na čištění displejů se sklem opatřeným nanotexturou.

Apple hadřík koupíte přímo zde

Dnes nejčtenější

.