Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad pořízením nového iPhonu, ale neprahnete po nejnovějším modelu? Pak pro vás máme super tip. Slovenský iStores totiž příjemně zlevnil předloňské iPhony 12 a 12 mini, které tak nyní seženete za bezkonkurenční ceny a to klidně i na splátky. A to není vše. 

iPhony 12 a 12 mini se řadí mezi nejoblíbenější iPhony současnosti. Děkovat za to mohou jak svému překrásnému designu, tak i podpoře 5G sítí, brutálnímu výkonu díky čipsetu A14 Bionic, duální fotosoustavě pro snímání perfektních fotografií nebo třeba velmi povedenému displeji. To vše přitom v kompaktním 5,4” či 6,1” těle. Zkrátka a dobře, je skutečně o co stát – tím spíš, když jsou telefony nyní k dostání v super akci. iPhone 12 je konkrétně k dostání už od 739 € nebo od 19 € měsíčně, menší model pak seženete dokonce už od 619 € či 16 € měsíčně. Objednáte-li si je online, samozřejmostí je pak doprava zdarma, na kterou máte nárok konkrétně od 50 €. Další peníze pak můžete ušetřit odprodejem vaší staré elektroniky na protiúčet. 

iPhony 12 ve slevě seženete zde

pr-i12-akcia-square

Není to však jen sleva na iPhony 12 (mini), co stojí u iStores.sk za pozornost. Milovníci bezdrátových sluchátek ocení zcela určitě to, že počínaje dneškem odstartoval oficiálně prodej relativně nedávno představených Beats Fit Pro, který jsou z hlediska technických specifikací prakticky stejná jako AirPods Pro, avšak za výrazně přívětivější cenu. K dostání jsou totiž už od 229 € nebo 6 € měsíčně. Pokud tedy chcete super sluchátka za ještě lepší cenu, není moc nad čím přemýšlet. 

Beats Fit Pro seženete zde

pr-Beats-fit-pro

Dnes nejčtenější

.