Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

gTasks for Google Tasks

Pokud jste dosud nenašli úkolovou aplikaci, která by vám vyhovovala, tak třeba si zamilujete právě gTasks Pro. Aplikace podporuje připomínky založené na lokalitě, takže v momentě, kdy se budete nacházet v určité oblasti, tak vám gTasks zašle připomínku. Můžete si synchronizovat vaše úkoly s Google Task napříč všemi iOS zařízeními.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Bright Memory Mobile

Zakoupením hry Bright Memory Mobile získáte perfektní střílečku z pohledu první osoby, ve které se zhostíte ženské hrdinky, jejíž jméno je Shelia. Ta je součástí výzkumného týmu, který pátrá po tajuplných artefaktech spojených se zločinem. Problém však nastává v okamžiku, kdy se zmiňovaných artefaktů chce zmocnit jiná organizace a zneužít je pro svůj prospěch. O možnostech hry vám toho více prozradí níže přiložená galerie.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Agent A: A puzzle in disguise

Po delší době se v akci znovu objevila populární hra Agent A: A puzzle in disguise, která vás prakticky okamžitě dokáže vtáhnout do svého příběhu. Zhostíte se totiž role speciálního agenta, před kterým leží nelehký úkol. Špion z nepřátelské organizace totiž postupně likviduje vaše kolegy. Vaším úkolem jej bude tedy dopadnout a zachránit tak situaci.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

This War of Mine

V drtivé většině válečných her se ocitnete v roli elitního hrdiny, který nečekaně změní sled všech událostí a čeká ho sladké vítězství. Na tohle ale u hry This War of Mine můžete rovnou zapomenout. Tato hra vás staví do role obyčejné skupiny civilistů, kteří se nacházejí v městě, na které byla uvalena blokáda, a nemají ani co jíst. Zvládnete v takovéto situaci přežít?

  • Původní cena: 349 Kč (79 Kč)

Extreme Week Calendar

Jestliže hledáte nějakou parádní alternativu k nativnímu Kalendáři, tak byste se měli přinejmenším podívat na program Extreme Week Calendar. Tato aplikace totiž dokáže skvělým způsobem posunout vaši produktivitu kupředu, kdy se postará o plánování vašich událostí a úkolů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Calculator Easy HD

Jestliže hledáte nějakou kvalitní alternativu za nativní Kalkulačku, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Calculator Easy HD. Tento nástroj vám totiž bez jediného problému zmiňovaný kalkulátor dokáže nahradit, a dokonce vám dokáže nabídnout praktický widget.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Findit – 200 Pictures

Stažením aplikace Findit – 200 Pictures získáte parádní nástroj, který skvělým způsobem otestuje vaši pozornost. Jedná se totiž o klasickou hru ve stylu, kdy se před vámi objeví dva obrázky a vaším úkolem je najít jednotlivé rozdíly. Problémem ale je, že toho musíte dosáhnout v rámci časového limitu. Když naleznete správný rozdíl, čas se vám navýší o 15 sekund, kdežto v opačném případě klesá o 30.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.