Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

My Last Cigarette

Jak již samotný název napovídá, aplikace My Last Cigarette je určena pro kuřáky, kteří by s tímto zlozvykem rádi přestali. Prostřednictvím tohoto programu si totiž povedete poměrně detailní statistiky, a zároveň zde narazíte například na motivační zprávy a zobrazení ušetřených peněz.

  • Původní cena: 379 Kč (Zdarma)

AirDisk Pro

Aplikace AirDisk Pro vám umožní propojit iPhone či iPad s vaším Macem a počítačem. Díky tomu si tak můžete například z iPhonu procházet soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat – pokud se tedy jedná o multimédia, můžete si je rovnou přehrát.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Epica Pro – Epic camera

Stažením aplikace Epica Pro – Epic camera si přijdete na vcelku zajímavý nástroj, který vás dokáže skvěle zabavit. Program je totiž konkrétně vybaven rozsáhlou kolekcí nejrůznějších filtrů, samolepek a efektů, s jejíchž pomocí můžete srandovně „okořenit“ vaše fotografie, především tedy selfie snímky.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Stream Music Player

Aplikace Stream Music Player vám umožní bezproblémový poslech, správu a synchronizaci vašich oblíbených skladeb. Můžete si vytvořit svou vlastní osobní streamovací službu, v jejímž rámci se budou přehrávat skladby, které máte uložené na cloudových službách jako je třeba Box, Dropbox, Google Disk, OneDrive nebo například Yandex Disk. Po přesunu můžete hudbu ze Stream Music Playeru poslouchat také v offline režimu, aplikace nabízí synchronizaci napříč všemi vašimi zařízeními. V přehrávači najdete také funkci časovače pro vypnutí, ovládání přehrávání na pozadí a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Timeflow: Time & Money

Pokud vás baví nejrůznější simulátory, můžete si na vašem iPhonu vyzkoušet titul Timeflow: Time & Money. Jedná se o tréninkový simulátor, který vás naučí základům investování, time managementu a finanční gramotnosti. Je jen na vás, jakou kariéru, investice a budoucnost si pro sebe zvolíte.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Tower of Fortune 3

Řadíte se mezi milovníky klasických retro RPG titulů? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na hru Tower of Fortune 3. V této hře se zhostíte role svého hrdiny a váš úkol bude jasný – budete muset následovat zajímavý příběh a postupně vylepšovat svou postavu.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

My Own Clock

S pomocí aplikace My Own Clock můžete velice rychle a jednoduše proměnit váš iPhone ve stylové hodinky podle vlastní libosti. Je totiž jen a pouze na vás, jak si navrhnete svůj ciferník, přičemž samozřejmě můžete také použít snímky či fotografie z vaší galerie.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.