Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Speed Tracker. Pro

Napadlo vás někdy, že by se vám mohla hodit aplikace, která slouží pro měření aktuální rychlosti? Pokud ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aktuální slevu na program Speed Tracker. Pro. Ten totiž za pomocí GPS dokáže aktuální rychlost, vzdálenost a čas.

  • Původní cena: 649 Kč (499 Kč)

Shift Keyboard for Apple Watch

Chybí vám na vašich Apple Watch standardní QWERTY klávesnice, kterou byste občas rádi použili namísto dosavadního diktování? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, mohla by vás zaujmout aplikace Shift Keyboard for Watch. Tento nástroj vám totiž takovouto klávesnici zpřístupní a umožní vám psát zprávy a iMessage.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

TV Remote – Universal Remote

Napadlo vás někdy, že by mohlo být fajn, kdybyste televizi ovládali za pomocí vašich Apple Watch? V takovém případě byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci TV Remote – Universal Remote, která jablečné hodinky dokáže proměnit ve všestranný dálkový ovladač. Seznam podporovaných televizorů naleznete přímo v popisu v App Storu.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.