Zavřít reklamu

Fanoušci špuntových sluchátek z dílny Applu budou mít letos po několika letech čekání opět důvod k radosti. Kalifornský gigant má totiž v průběhu podzimu v plánu odhalit druhou generaci velmi oblíbených sluchátek AirPods Pro. Potvrzují to jak prakticky všichni důvěryhodní leakeři posledních let, tak nyní i dodavatelé Applu podílející se na výrobě první generace těchto sluchátek. 

S informacemi o potvrzení chystané výroby AirPods Pro 2 dodavateli přišel jako první velmi slušně informovaný portál DigiTimes, který se v minulosti již mnohokrát ukázal jako důvěryhodná studnice informací. Tomu se nyní podařilo od jeho zdrojů zjistit, že Apple intenzivně vyjednává s dodavateli skrze to, aby mohli spustit výrobu sluchátek co možná nejdříve a v co možná největším objemu, díky čemuž by tak měly být na podzim zajištěny dostatečné skladové zásoby. Apple totiž údajně očekává, že se stanou AirPods Pro 2 hitem letošních Vánoc, stejně jako tomu bylo loni u iPhonů 13 (Pro). 

Ačkoliv zdroje nic konkrétního o AirPods Pro 2 neprozradily, z dřívějška víme, že u nich Apple počítá například s novým designem vycházejícím z Beats Studio Buds, vylepšeným zvukem a výdrží, lepší voděodolností a s trochou štěstí i zdravotními senzory pro monitoring základních zdravotních funkcí. Velmi solidního upgradu by se pak měla dočkat i nabíjecí krabička, která má být nově schopná vydávat zvuky pro snadnější dohledávání. Co se pak týče ceny, ta by se měla pohybovat na úrovni nynějších AirPods Pro 1. generace. 

Sluchátka AirPods lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.