Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

Bridge Ace +

Baví vás hraní karetních her a chtěli byste si vyzkoušet třeba bridge ve virtuální podobě? Můžete vyzkoušet hru Bridge Ace +. Nabízí několik různých herních režimů pro sólo hráče, přehledné uživatelské rozhraní, srozumitelné pokyny pro začínající hráče a mezinárodně platné balíčky karet. Samozřejmostí je také noční režim pro hraní při snížené světelnosti.

Cavemen Tales

Hra s názvem Cavemen Tales vás přenese zpět do pravěku, do dob, kdy tlupy našich prapředků musely bojovat o přežití. Ve hře se stáváte členem rodiny Sama a Crystal, a vaším úkolem bude postarat se o vše potřebné. V průběhu hry vás čeká zajímavé a dobrodružné objevování okolního světa, objevování skrytých pokladů, ale také boj s nepřáteli. Hra je vhodná pro hráče všech úrovní.

Ticatly

Chtěli byste se spolu se začátkem nového roku pustit intenzivněji do studia japonštiny? Může vám v tom pomoci aplikace s názvem Ticatly. Jedná se o virtuální japonský slovník, do kterého si můžete postupně sami ukládat slovíčka, která jste se naučili, a procvičovat si je. Najdete zde ale také materiály pro procvičování katakany a hiragany, video lekce z YouTube a řadu dalších užitečných materiálů, které vám pomohou při vašem studiu.

CaloMe: Calorie Counter&Tracker

Aplikace CaloMe: Calorie Counter&Tracker je užitečným pomocníkem pro všechny, kteří se rozhodli zatočit s přebytečnými kilogramy navíc nebo zkrátka jen změnit svůj jídelníček. Jak název napovídá, tento užitečný nástroj vám pomůže s počítáním a záznamem přijatých kalorií, nastavením vašich cílů, a můžete zde za určitých podmínek využít také funkci virtuálního kouče. Aplikace CaloMe nabízí obsáhlou databázi různých potravin, která se neustále rozšiřuje.

Adventure of a plastic bottle

Adventure of a plastic bottle je zábavná a naučná hra, která je vhodná spíše pro hráče mladšího věku. Děti se prostřednictvím této hry naučí základům ochrany životního prostředí, třídění odpadu a dalším prospěšným znalostem a dovednostem. Jejich úkolem bude pomoci superhrdinům s tříděním odpadu do těch správných popelnic, správně si poradit s procesem ve třídírně odpadu i se samotnou recyklací.

Dnes nejčtenější

.