Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jablečné produkty bohužel nejsou bezchybné. Ačkoliv se Apple snaží rok co rok vylepšovat odolnost (nejen) svých telefonů, tak i přesto se například v případě pádů můžete snadno setkat s poškozením. Každý problém má však řešení. Ať už jste se setkali s problémem u vašeho iPhonu, iPadu, Apple Watch nebo Macu, stačí se obrátit na kvalitní servis a ten už vše vyřeší za vás.

Skvělé služby za dostupné ceny nabízí prvotřídní servis Applemistr, který se věnuje pozáručním opravám prakticky všech jablečných zařízení. Jeho hlavní předností je maximální důraz na kvalitu, přičemž i tak si zachovává dostupné ceny. Určitě také nesmíme zapomenout zmínit, že se nezalekne ani náročnějších oprav, například v podobě Face ID. Právě s tímto problémem si servis poradí již od pouhých 1815 Kč! Samozřejmě se tamní certifikovaní profesionálové dokážou postarat i o běžné úkony, mezi které můžeme zařadit rozbitý displej, nefunkční konektor, mikrofon, home button, reproduktor, kameru či tlačítko vypínání a prakticky na počkání vám vymění i baterii.

Jak dostat zařízení do servisu

Zmiňovaný servis má pobočku na adrese Václavská 20, Nové Město, Praha 2. Co ale dělat, když nejste z okolí hlavního města a potřebovali byste využít daných služeb? Ani v takovém případě nepřijdete zkrátka. Applemistr má totiž tyto situace dokonale pokryté, jelikož pro vaše zařízení pošle kurýra zcela zdarma. Bezplatná je zároveň i diagnostika zařízení, během které experti odhalí veškeré chyby a nabídnou vám nejvhodnější řešení.

Applemistr kurýr
Kurýr vaše zařízení vyzvedne zcela zdarma

Pojďme si ještě posvítit na to, jak samotný proces vlastně probíhá. Již na první pohled je jasné, že servis vsází na jednoduchost a rychlost, což se v dnešní době náramně hodí. Nejprve je tedy nutné vaše Apple zařízení doručit a popsat veškeré závady. Následně obratem obdržíte zakázkový list. Pokud by se cena za požadovaný úkon kvůli něčemu lišila od ceníku, Applemistr vás o tom nejprve informuje zasláním cenové nabídky, kdy počká na vaše případné schválení. Po dokončení těchto nezbytností už nezbývá nic jiného, než vám opravené zařízení doručit zpět formou pojištěné zásilky. Zde naleznete detailní ceník.

Všechny služby Applemistr naleznete zde

Dnes nejčtenější

.