Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Visual Math 4D

Visual Math 4D je grafická kalkulačka, která vám umožní vizualizovat a řešit matematické rovnice. Podporuje různé typy rovnic, jako jsou sférické, parametrické, polární a kartézské rovnice, které lze vizualizovat ve 2D a 3D.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Shock Clock Arcade

Další zajímavou hrou, která je dnes taktéž zdarma, je Shock Clock Arcade. V této hře budete přeskakovat z hodinek na hodinky, a to až do momentu, než v této úloze selžete. Hlavním úkolem hry je nasbírat co nejvíce bodů a určitě nejeden hráč přivítá, že se dá Shock Clock Arcade hrát pouze jednou rukou.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Remember: Stickies Widget

Stává se vám někdy, že občas na něco zkrátka zapomenete? V takovém případě by se mohla hodit praktická aplikace Remember: Stickies Widget, která vám zpřístupní praktický widget. Ten můžete využít pro zapsání poznámek, které byste právě neměli zapomenout. Následně si tento bloček můžete umístit například na hlavní plochu a mít jej tak vždy na očích.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Cloud Opener 

Cloud Opener je jednoduchá aplikace, která podporuje iCloud Drive a umožňuje prohlížení souborů. Po nainstalování se nemusíte vůbec o nic starat a po spuštění stačí kliknout na mrak a již se vám zobrazí vaše soubory na iCloud Drive. Problém však je, že Cloud Opener neumí soubory otevřít ani editovat. Musíte použít jinou aplikaci, která soubor otevře nebo použít Quick Look, pomocí kterého lze například PDF soubor prohlédnout, což mnohdy stačí, ale nelze dokument editovat ani prohledávat. Cloud Opener však umí z iCloud Drive soubor vymazat, přesunout, vytisknout a zkopírovat.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Train Layouts

Máte v oblibě modely vláčků a stavbě jejich drah se věnujete i v pohodlí vašeho domova? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně by na vašem iPadu neměla chybět aplikace Train Layouts. V rámci této appky si můžete navrhnout vlastní rozpoložení dráhy, vytvořit si nákupní listy pro potřebné věci a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

ZOE – Video Player Pro

Jak již samotný název napovídá, aplikace ZOE – Video Player slouží jakožto přehrávač multimediálního obsahu. Tento nástroj vám tak dokáže přehrát video v těch nejrůznějších a nejpoužívanějších formátech, přičemž zároveň si poradí s převodem do formátu MP4.

  • Původní cena: 199 Kč (79 Kč)

Smart Spend: Cost Analyzer

Správa rozpočtu dá mnohdy pořádně zabrat. V takovém případě se rozhodně hodí sáhnout po nějaké pomoci, kterou může být například aplikace Smart Spend: Cost Analyzer. S pomocí tohoto nástroje si budete značit jednotlivé výdaje a držet se vašeho rozpočtu, díky čemuž dokážete následně ušetřit.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.