Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Invaders mini

Jablečné hodinky se dají použít hned několika způsoby, přičemž primárně je používáme pro zobrazení notifikací, vyřízení zpráv a podobně. Stažením aplikace Invaders mini ale získáte parádní hru, kdy na vašich Apple Watch budete s vesmírnou lodí brouzdat vesmírem a čelit hordám mimozemským nepřátel. Vše je doplněno ikonickou retro grafikou.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

You Record Pro

Hledáte nějakou kvalitní alternativu za nativní nástroj Diktafon? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na oblíbenou aplikaci You Record Pro. Tento program se dokáže postarat o nahrávání audionahrávek, které vám následně pomůže i organizovat.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Money Pro: Personal Finance AR

Jestliže hledáte nějaké praktické řešení, které by vám pomohlo s kontrolou vašich financí, zbystřete. Do akce opět zamířila velice populární aplikace Money Pro: Personal Finance AR, do které si budete zapisovat všechny vaše výdaje a příjmy, budete pracovat s rozpočtem a naučíte se tak šetřit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.