Zavřít reklamu

Rok 2021 skončil a spolu s tím přišel také čas na bilancování. Pokud patříte mezi předplatitele streamovací služby HBO GO, možná vás zajímá, jaké seriály v letošním roce na této platformě nejvíce sledovali tuzemští diváci. Jak vypadá žebříček nejsledovanějších filmů na HBO GO za rok 2021 u nás?

10. V zajetí kouzel

Na univerzitě Brakebills, tajné a velmi exkluzivní kouzelnické škole, skupina dvacátníků záhy zjistí, že svět kouzel, o kterém četli jako děti, skutečně existuje – a představuje velké nebezpečí pro lidstvo.

9. Čas čarodějnic

Ve druhé řadě cestují Matthew a Diana zpátky v čase do temných uliček alžbětinského Londýna, kde se skrývají před Kongregací. Pátrají zde po čarodějnici, která by Dianu naučila ovládat její magické schopnosti, a hledají Knihu života.

8. Příběh služebnice

Seriál Příběh služebnice sleduje ženu, která je nucena žít jako konkubína v dystopické blízké budoucnosti pod fundamentalistickou teokratickou diktaturou v totalitním Gileádu, dříve známém jako USA, kde ženská práva prakticky neexistují.

7. Rick a Morty

Komediální seriál sleduje sociopatického geniálního vědce Ricka Sancheze, který žije u rodiny své dcery Beth a v jednom kuse ji i svého zetě Jerryho a vnoučata Summer a Mortyho zapojuje do svých mezigalaktických dobrodružství.

6. Průměrňákovi

5. Malý Sheldon

Seriál dějově předchází Teorii velkého třesku a sleduje mladého Sheldona, který navštěvuje střední školu a snaží se zapadnout do okolního světa, zatímco se jeho rodina a přátelé snaží vyrovnat s jeho unikátními intelektuálními schopnostmi.

4. Živí mrtví

Seriál Živí mrtví zachycuje strhující lidské drama, které rozpoutala zombie apokalypsa. Točí se kolem skupinky přeživších pod vedením Ricka Grimese (Andrew Lincoln), kteří cestují napříč americkou Georgií ve snaze najít nový bezpečný domov.

3. Přátelé

Jeden z celosvětově nejoblíbenějších televizních pořadů, tato chytrá a sofistikovaná komedie nabízí veselý pohled na úzkosti a absurdity přátelství, kariér a randění šestice blízkých přátel žijících v New Yorku.

2. Hra o trůny

Výpravný fantasy seriál, natočený podle bestsellerové románové řady George R. R. Martina, vypráví epický příběh o zradě a ušlechtilosti, který se odehrává v mýtickém Západozemí, kde léta a zimy mohou trvat roky a jen touha po moci je věčná.

1.  Teorie velkého třesku

Leonard a Sheldon jsou v laboratoři naprosto geniální, ale v obyčejném světě zůstávají totálně ztracení. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě.

Dnes nejčtenější

.