Zavřít reklamu

Máme dlouhé vánoční volno a v televizi narazíte v podstatě na stejné pořady jako v minulém roce. Pokud toho již máte plné zuby, možná je na místě poohlédnout se jinde. Na zajímavé pořady narazíte i na YouTube. V tomto případě se podíváme na některé seriály.

Malý pitaval z velkého města

Jste-li fanoušky českých detektivek, bude se vám možná zamlouvat tento seriál. Parta kriminalistů hledá pachatele drobných, ale i závažných trestných činů. V hlavních rolích uvidíte známé herce jako je Jiří Krampol, Pavel Zedníček či Jiří Abrhám.

Život na zámku

Jde o relativně poklidný komediální seriál z prostředí malého českého městečka. I zde se ale mohou dít zajímavé věci, které ve vás vzbudí napětí. V hlavních rolích uvidíte Tomáše Töpfera, Jiřinu Jiráskovou nebo Kateřinu Hrachovcovou.

Místo v životě

Další rodinný seriál s velice podobným popisem jako u výše zmíněného. V hlavních rolích zde uvidíte skvělého Ondřeje Vetchého. Dále pak Barboru Seidlovou a Annu Šiškovou.

Světla pasáže

Ačkoli se nejedná o nikterak dobře hodnocený seriál, příběh vypráví o třech právnících, kterým nejsou cizí intriky a pochopitelně zákonná ustanovení. Pro své klienty dřou až na kost.

Slovácko sa nesúdí

Velmi oblíbený komediální seriál z kraje vína, peprné mluvy a nevšedních zážitků. V hlavních rolích uvidíte Jozefa Kronera, Stanislava hájka a Ilju Prachaře.

Bylo nás pět

Jde o velmi populární seriál, který si získal diváky v roce 1994. Příběh je zasazen do malého městečka v prvorepublikovém období. Jeho velká část se točí okolo malého rošťáka Péti a jeho čtyř kamarádů. Jde o adaptaci známé knihy Karla Poláčka.

Hospoda

Další z nesmírně oblíbených seriálů, který je osazen hereckými hvězdami jako Petr Nárožný, Jiří Menzel a Ladislav Potměšil. Ač se děj odehrává jen v hospodě, nabízí nám neskutečné příběhy štamgastů.

Rákosníček

Nemůžeme zapomenout ani na nejmenší. Pokud chcete vaši ratolest na chvíli přikovat k televizi, zkuste to třeba s Rákosníčkem, kterého rozhodně netřeba představovat.

Káťa a Škubánek

Podobné noty se budeme ještě chvíli držet. Pokud mohu mluvit za sebe, jedná se pro mě o jeden z nejlepších večerníčků vyprávějící o malé Kátě, jejím psi Škubánkovi a mnohých dobrodružstvích.

Krteček

Postava krtečka dostala také i na televizní obrazovky. Dětmi oblíbený večerníček je k nalezení i na YouTube, přičemž narazíte na desítky epizod.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.