Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ať už jsou Vánoce nebo ne, nádherný produkt dokáže vždy potěšit. Asijská společnost Redroad, která se specializuje na high-end domácí doplňky, které nabízejí nejen prvotřídní kvalitu, ale také úžasný design. Redroad V17 je tyčovým vysavačem a jedním z nejlepších vysavačů pro rok 2021, čemuž vděčí svému motoru a dechberoucímu vzhledu s netradičním designem.

A právě během letošních Vánoc máte tu nejlepší příležitost k pořízení vysavače Redroad V17 s nepředstavitelnou slevou. Věřte tomu, že si tento produkt prakticky okamžitě zamilujete.

Udělejte si Vánoce o něco veselejší

Ať už hledáte dárek pro vaše rodiče, přátele nebo partnery, pořízením tohoto vysavače je náramně překvapíte. Redroad totiž tlačí myšlenku chytrého a nádherného života, což promítá i do svých produktů. Právě vzhled je neodmyslitelnou součástí domácích doplňků, čímž zároveň zdobí celý dům či byt. Když k tomu ještě přidáme neodmyslitelnou kvalitu, získáváme perfektní produkt.

redroad v17

Potěšit navíc dokáže i průhledný pytlík na prach od vysavače Redroad V17, který je zároveň vyroben z vysoce odolného materiálu a jen tak něčeho se nezalekne. Potah je navíc vytvořen světovými výrobci jako Musashi a PPG následně ještě přidává celkovou kvalitu samotnému produktu. Další části jsou vyrobeny procesem diamantového řezání, díky čemuž je vysavač tak trochu i uměleckým dílem. Již jen samotný design je více než dost pro vhodný vánoční dárek.

Dvojitá hlavice a obrovský výkon = prvotřídní úklid

Pojďme se ale podívat na to hlavní, co vysavač musí umět – vysávat. Stejně tak musí být nápomocný i vánoční dárek. Ten totiž musí být užitečný a jednoduchý na používání. V tomto směru Redroad V17 přímo exceluje, jelikož nemá problém s hloubkovým čištěním.

Redroad V17

Výsledkem je totiž vysavač s motorem o výkonu 125 tisíc otáček za minutu, který nabízí sání o 26 500 Pa. Ať už se tedy hodláte zatočit s drobným prachem, zvířecími chlupy či většími předměty, věřte tomu, že Redroad V17 to zvládne všechno.

Speciální dvojitá hlavice Redroad V17 má navíc vysoce kvalitní a jemné válečky a dva válečky z uhlíkových vláken. Uživatel si tak může v okamžiku nastavit požadovanou kombinaci dle daných potřeb. Není proto potřeba nic složitě řešit, ať už se chystáte uklidit podlahu, koberce, anebo různé kombinace. Určitě také nesmíme zapomenout zmínit protisměrný pohyb válců, vysokou rychlost otáčení a silnou odstředivou sílu, které zajišťují prvotřídní výkon.

Méně hluku a čistší vzduch

Nenechte se ale výkonem zmást. Vyšší výkon totiž nutně neznamená i vyšší hluk. Redroad V17 má totiž speciální systém Mantolo 0-stage, který slouží pro redukci hluku. Přesně proto nabízí nanejvýš 65 dB, čímž rozhodně nikoho rušit nebudete. U toho to ale ještě nekončí. Následuje ještě 12kuželový filtrační systém, který dokáže zachytit 99,97 % částic do velikosti až 0,3 mikronu, díky čemuž vysavač nezhoršuje kvalitu vzduchu. Ten je totiž naopak až chirurgicky čistý. Díky tomu se prodlužuje životnost samotného produktu díky HEPA filtrům, snižuje se znečištění ovzduší v domácnosti, a zároveň se tak chrání zdraví.

Všestrannost po všech směrech

Redroad V17 je vybaven baterií o kapacitě 2 500 mAh, díky čemuž v Eco režimu dokáže běžet nepřetržitě po dobu 60 minut, kdy nemá problém vyčistit 200 metrů čtverečních. Zároveň tento kousek nemusíte používat nutně jen v domácnosti. Každý, kdo vlastní auto, rozhodně ocení nejrůznější nástavce, díky kterým můžete vyčistit doslova každý kout ve vašem automobilu.

Vánoční slevu si zkrátka nemůžete nechat ujít. Udělejte vašim nejbližším život jednodušším spolu s tímto vysavačem. Rozhodně to ocení.

Redroad V17 s obrovskou slevou zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.