Zavřít reklamu

Je již takovou tradicí, že tuzemské televizní stanice pouštějí některé filmy ve vánoční čas pořád dokola. Pokud je vám to již proti srsti, možná byste měli otevřít Netflix, kde narazíte na pořady s vánoční tematikou, které pravděpodobně nikde jinde nebudou.

Předvánoční večer

Romantická komedie, kterou opět ocení spíše dámy. Hlavní hrdinka je učitelkou biologie na střední škole. jednoho dne se ale ze 14. století přemístí do současnosti rytíř ze 14. století. Zápletka je tedy jasná.

Grinch

Kdo by neznal Grinche, kterého skvěle zahrál Jim Carrey. Grinch, zelená potvora, se rozhodne ukrást Kdovíkům Vánoce. Jde o tak známý a populární film, že ho jistě není třeba představovat.

Klaus

Pokud vám nevadí animované vánoční filmy, měli byste se podívat právě na tento. Film Klaus byl nominován na Oscara. Příběh vypráví o začátcích Santa Clause a nejednoho diváka vezme za srdce. Na čsfd.cz má film 87 %.

Vánoční výsadek

Tento film se na Netflixu objevil v loňském roce. Poradkyně známé političky plánuje uzavřít vojenskou základnu na jednom tropickém ostrově, kde každoročně probíhá zajímavá vánoční tradice. Pochopitelně se ale zamiluje do pilota.

Vánoční kronika

Malí sourozenci budou muset zachraňovat Vánoce, jelikož nedopatřením nabourají Santovy sáně. Ve filmu lze vidět povedené herecké výkony (převážně pak Kurta Russela, jenž ztvárnil Santu) a chytlavý soundtrack. Jde opravdu o lepší vánoční americkou pohádku, která rozhodně stojí za vaši pozornost.

Princezna z cukrárny

Cukrářka pracující v Chicagu jednoho dne zjistí, že existuje princezna, která vypadá úplně jako ona. Obě se dohodnou, že si spolu vymění na nějaký čas role. Na Netflixu naleznete druhý i třetí díl.

Milostná past

Romantická vánoční komedie s překrásnou Ninou Dobrev. Hlavní hrdinka se seznámí s mužem přes seznamovací aplikaci. Rozhodne se, že za ním přijede na Vánoce. Bohužel jde ale o někoho úplně jiného.

Vánoce v divočině

Jde o romantické drama, ve kterém ztvárnili hlavní roli Rob Lowe a Kristin Davis. Příběh pojednává o ženě, která už má dospělé děti a opustil ji manžel. Rozhodne se tedy Vánoce trávit nevšedně, a to v Africe, kde zkusí najít samu sebe. Třeba zde ale potká i fajn muže.

Chlapec, kterému říkají Vánoce

Další vánoční pohádka, ke které Netflix přidává následující popis: „Odhodlaný Nicolas se při hledání svého táty dostane do kouzelné země, kde potká elfy i svůj osud. Domů se vrátí s darem naděje.“

Dnes nejčtenější

.