Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Hledáte spolehlivý a levný iPhone? Jestli ano, pak pro vás máme skvělý tip! Oblíbený obchod iPhoneMarket.cz v rámci své akce Trhák týdne nabízí iPhone 11 za 11 490 Kč, což je bezkonkurenčně nejnižší cenou na českém trhu. Tím nejlepším však je, že při zakoupení máte garanci doručení do Vánoc – stačí objednat do noci z 21. na 22. prosince a telefon si můžete s klidem nadělit pod stromeček. Akce je ale platná jen do neděle 19. prosince. Nenechte si proto ujít tuto výjimečnou akci.

iPhone 11 aneb parádní výkon se skvělou výdrží

iPhone 11 byl představen v září roku 2019. I přesto se ale jedná o perfektní a spolehlivé zařízení, které se díky čipu Apple A13 Bionic pyšní doslova nadčasovým výkonem. Ostatně to jde ruku v ruce s téměř až dvoudenní výdrží baterie, kvalitní duální fotosoustavou a elegantní konstrukcí. V poměru cena/výkon se proto jedná o jeden z nejlepších aktuálně dostupných telefonů. U tohoto modelu se totiž nesetkáte s byť jen jediným zásekem, a zároveň máte jistotu, že díky dlouholeté softwarové podpoře od Applu vám iPhone bude fungovat ještě několik let.

Kvalita na prvním místě

Jak už bylo zmíněno, za slevovou akcí Trhák týdne stojí obchod iPhoneMarket.cz, který se na českém a slovenském trhu specializuje na prodej (nejen) rozbalených a použitých iPhonů. Ze slovíčka použitý ale nemusíte mít sebemenší strach. Každý model si totiž prochází rozsáhlým testováním, díky čemuž může prodejce u každého kusu garantovat jeho 100% funkčnost. Jednotlivé telefony jsou pouze na základě svého vizuálního stavu rozřazeny do příslušných kategorií.

iphonemarket.cz iphone 11

Kvality obchodu si ostatně pochvalují i sami zákazníci. Například na srovnávacím portálu Heureka iPhoneMarket.cz obdržel hodnocení v podobě 4,9 hvězidček z celkových pěti, kdy si lidé nejčastěji pochvalují nejen nízké ceny a stav samotných iPhonů, ale především rychlost doručení. A právě u toho ještě chvíli zůstaneme. Pokud si totiž objednáte iPhone 11 z akce Trhák týdne, tak u něj máte garanci doručení do Vánoc! Nezapomeňte ale, že objednávku musíte dokončit ve zmiňovaném termínu. Na telefony se také vztahuje 12měsíční záruka, a nechybí ani možnost je do 14 dní vrátit bez udání důvodu. Za bezkonkurenční cenu si tak můžete přijít na perfektní vánoční dárek. Akce se navíc vztahuje i na Slováky, které povedená „jedenáctka“ z iPhoneMarket.sk vyjde na 666 € 450 €.

iPhone 11 za nejnižší cenu na trhu zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.