Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Během posledního předvánočního týdne máte úžasnou příležitost pro nákup iPhonu 8 64GB ve verzi A+! Tím nejlepším na tom je, že je telefon k dostání za pouhých 6 490 Kč, což je vzhledem k jeho stavu bezkonkurenčně nejnižší cena na českém trhu. Má to ale menší háček – akce totiž platí už jen během dnešního a zítřejšího dne. Pokud tedy právě nyní sháníte levný iPhone, nenechte si ujít tuto unikátní příležitost.

dostupny iphone posledni vanocni tyden

Vyplatí se iPhone 8?

Samozřejmě se také nabízí otázka, zdali se vůbec v roce 2021 vyplatí kupovat iPhone 8. My v tom máme celkem jasno! Jablečné telefony jsou totiž z hlediska výkonu o několik kroků napřed, což jde ruku v ruce s jejich dlouholetou softwarovou podporou. Přesně proto se řada jablíčkářů dodnes spoléhá na starší modely jako iPhone 8 a X, které jsou i po letech od svého uvedení stále spolehlivé a bezchybné. Konkrétně pověstná „osmička“ nabízí nadčasový čip Apple A11 Bionic, jenž se mimo jiné ukrývá i v útrobách revolučního „Xka“. Tato generace už také přináší podporu bezdrátového nabíjení za pomocí standardu Qi. iPhone 8 je perfektní volbou pro milovníky kompaktních telefonů. Ti v tomto případě mohou ocenit kvalitní displej s úhlopříčkou 4,7″, technologií 3D Touch a také ikonickou čtečku otisků prstů Touch ID.

Za současnou akcí stojí náš dlouhodobý partner Dostupný iPhone, který se přímo specializuje na prodej zánovních a použitých iPhonů. Nutno však podotknout, že všechna zařízení si prochází rozsáhlým testováním, a vždy se proto jedná o 100% funkční a technicky prověřené telefony. Konkrétně v tomto případě se navíc jedná o model z kategorie A+. iPhone je tedy v dokonalém stavu bez jakýchkoliv kosmetických vad, přičemž je u něj garance originálním a neměněných dílů. Kdybyste přeci jen narazili na nějaký problém, tak určitě oceníte 24měsíční záruka, během které za vás veškeré trable vyřeší přímo prodejce. V poměru cena/výkon se tak jedná o perfektní možnost!

iPhone 8 64GB za akční cenu!

Dnes nejčtenější

.