Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Light Long Exposure

Stažením aplikace Light | Long Exposure získáte parádní aplikaci, s jejíž pomocí budete moci fotit skvělé snímky s efektem takzvané dlouhé expozice. Jak aplikace vypadá, funguje a jaké jsou výsledné obrázky si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Depello – color splash photos

Jestliže byste rádi určitým způsobem „okořenili“ vaše fotografie, tak by se vám mohla hodit aplikace Depello – color splash photos, která je dnes k dostání zcela zdarma. Prostřednictvím tohoto nástroje můžete vaše fotografie do černobílého provedení, přičemž některý objekt můžete zvýraznit do barev. Jak to pak vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Pixelizator

Prostřednictvím aplikace Pixelizator můžete velice rychle a jednoduše skrýt některé části vašich fotografií. Tento nástroj totiž daný úsek, který si předem označíte, dokáže takzvaně „rozkostičkovat,“ díky čemuž následně nebude patrné, co se zde původně nachází. Jak to vypadá opět naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Crazy Album-Pro-Comic face

Zakoupením aplikace Crazy Album-Pro-Comic face si přijdete na parádní nástroj, se kterým dokážete zažít spoustu srandy. Tento program totiž úzce spolupracuje s umělou inteligencí, díky čemuž dokáže snadno a rychle upravit tváře na samotných fotografiích. Jak to celé vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Mars Power Industries

Jestliže vás baví logičtější hry, možná by vás mohl zaujmout titul Mar Power Industries. Jedná se o parádní logickou hru, ve které vám půjde o takzvané lidské hybridy a nejrůznější zdroje. Vše se přitom odvíjí od správných voleb, bez kterých se zkrátka nedostanete kupředu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Stream Music Player

Aplikace Stream Music Player vám umožní bezproblémový poslech, správu a synchronizaci vašich oblíbených skladeb. Můžete si vytvořit svou vlastní osobní streamovací službu, v jejímž rámci se budou přehrávat skladby, které máte uložené na cloudových službách jako je třeba Box, Dropbox, Google Disk, OneDrive nebo například Yandex Disk. Po přesunu můžete hudbu ze Stream Music Playeru poslouchat také v offline režimu, aplikace nabízí synchronizaci napříč všemi vašimi zařízeními. V přehrávači najdete také funkci časovače pro vypnutí, ovládání přehrávání na pozadí a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

YourSudoku – Over 10K sudoku

Jestliže se považujete za vášnivého milovníky sudoku, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci yourSudoku – Over 10k sudoku. Ze samotného názvu je na první pohled jasné, že se s touto hrou jen tak nudit nebudete – program pro vás totiž přichystá více než deset tisíc jednotlivých her.

  • Původní cena: 329 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.