Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Dragon Hills

Opravdu všechny princezny čekají na svého prince, který je zachrání? V této hře opravdu ne. Převezměte kontrolu nad velmi nebezpečným drakem v tomto akčním dobrodružství a pomozte rozzuřené princezně na její pomstychtivé cestě. Hoňte rytíře, dobyjte nové hrady a prozkoumejte nová území.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Starlight – Explore the Stars

Jestliže se zajímáte o astronomii, případně byste rádi začali, mohla by se vám hodit povedená aplikace Starlight – Explore the Stars. S pomocí tohoto programu vám stačí namířit váš iPhone či iPad na oblohu a v reálném čase můžete vidět postavení hvězd a planet.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

AirDisk Pro

Aplikace AirDisk Pro vám umožní propojit iPhone či iPad s vaším Macem a počítačem. Díky tomu si tak můžete například z iPhonu procházet soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat – pokud se tedy jedná o multimédia, můžete si je rovnou přehrát.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

MicSwap Pro Microphone Modeler

Jak již samotný název napovídá, aplikace MicSwap Pro Microphone Modeler vám dokáže posloužit pro ty nejrůznější modulace hlasu. S pomocí programu si tak můžete nahrát například vaše mluvené slovo a následně dle vlastní libosti upravit hlas. Nástroj je možné použít i pro pouhé nahrávání místo nativní aplikace Diktafon.

  • Původní cena: 379 Kč (499 Kč)

Translator App Free

Jak již samotný název napovídá, aplikace Translator app free vám dokáže posloužit jakožto překladač. Jeho hlavní výhodou však je, že nemusíte složitě do programu přecházet, ale například v Safari, na Twitteru či v Mailu si můžete rovnou nechat daný text přeložit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Findit – 200 Pictures

Stažením aplikace Findit – 200 Pictures získáte parádní nástroj, který skvělým způsobem otestuje vaši pozornost. Jedná se totiž o klasickou hru ve stylu, kdy se před vámi objeví dva obrázky a vaším úkolem je najít jednotlivé rozdíly. Problémem ale je, že toho musíte dosáhnout v rámci časového limitu. Když naleznete správný rozdíl, čas se vám navýší o 15 sekund, kdežto v opačném případě klesá o 30.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

WomanLog Pro Calendar

Aplikace WomanLog Pro Calendar slouží pro ženy, kterým pomáhá ve sledování jejich menstruačního cyklu. Pravidelným používáním této appky si udržíte přehled nad vaším cyklem, samotnou menstruací a ovulací. V rámci WomanLog Pro Calendar si navíc můžete zaznamenávat vaši sexuální aktivitu a případně i těhotenství.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.