Zavřít reklamu

Také tento týden na stránkách našeho magazínu pokračujeme v představování zajímavých webových stránek. Stejně jako v několika předchozích článcích se také v tom dnešním opět podíváme na různé užitečné stránky.

Autodraw

Trápí vás, že neumíte úplně dokonale kreslit? Web Autodraw to zvládne za vás. Na této webové stránce můžete za pomoci základních nástrojů vytvořit vlastní kresbu, a pokud vám nebude připadat dostatečně dobrá, můžete si na horní liště vybrat z návrhů obrázků, které na základě vaší tvorby vygenerovala umělá inteligence.

Web Autodraw najdete zde.

Archive.md

Asi všichni jistě znají projekt Internet Archive, který slouží kromě jiného také k archivaci nejrůznějších webových stránek. Podobně funguje také webová stránka Archive.md, kterou můžete využít nejen k vyhledávání archivovaných webových stránek, ale také k případné archivaci vaší vlastní stránky.

Web Archive.md najdete zde.

Slidesgo

Tvoříte často nejrůznější prezentace – ať už do práce, nebo do školy? Pak se vám zaručeně bude hodit web Slidesgo.com. Najdete zde pestrou škálu šablon pro Google i PowerPoint prezentace, možnost pokročilého vyhledávání, ale také plno užitečných tipů a triků, týkajících se tvorby prezentací.

Web Slidesgo.com najdete zde.

CopyChar

Pokud se při své online konverzace neobejdete bez přidávání různých emoji a dalších podobných znaků, určitě se vám bude hodit webová stránka s názvem CopyChar. Kromě emotikonů zde najdete různé speciální znaky, šipky, interpunkční i diakritická znaménka a další. Vám už pak jen stačí kliknout na vybraný znak, jednoduše jej zkopírovat a poté vložit na požadované místo.

Web CopyChar najdete zde.

Iconfinder

Pracujete často s nejrůznějšími ikonkami? Opravdu velkou spoustu jich najdete na webové stránce IconFinder. V jednoduchém a přehledném uživatelském rozhraní zde najdete velkou spoustu různých druhů ikonek, které můžete jednoduše a efektivně vyhledávat podle klíčových slov a dále třídit na základě vámi zadaných kritérií.

Web Iconfinder najdete zde.

Dnes nejčtenější

.