Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Track Hydration

Nenechte se zmást názvem – zkratka Track Hydration vám umožní sledovat a zaznamenávat do nativního Zdraví na vašem iPhonu nejen to, kolik vody jste vypili. S její pomocí můžete tkaé snadno a rychle zaznamenávat množství vypité kávy, alkoholu a dalších nápojů. Zkratka Track Hydration vám rovněž umožní zaznamenat tělesnou váhu.

Zkratku Track Hydration stáhnete zde.

HiRes Tweet

Jste na Twitteru jako doma a často zde stahujete fotografie z nejrůznějších příspěvků? S pomocí zkratky s názvem HiRes Tweet můžete vybraný obsah z twitterových příspěvků stahovat do fotogalerie na vašem iPhonu ve vysokém rozlišení. Zkratku HiRes Tweet lze aktivovat z listu sdílení.

Zkratku HiRes Tweet stáhnete zde.

Food Buddy

Znáte základní výživové hodnoty vašeho jídla a chtěli byste je snadno a rychle zadat do nativního Zdraví na vašem iPhonu bez nutnosti použití aplikace třetí strany? Můžete k tomuto účelu použít zkratku jménem Food Buddy. S pomocí této zkratky můžete do nativního Zdraví nejen zadat hodnoty jednotlivých makroživin, ale také nechat si zobrazit jejich celkový příjem.

Zkratku Food Buddy stáhnete zde.

Ultimate Home Shortcut

Ultimate Home Shortcut je zajímavá multifunkční zkratka, kterou můžete využít k celé řadě různých účelů. Najdete zde hrstku zajímavých jednoduchých her, nástrojů a možností nastavení. V rámci zkratky s názvem Ultimate Home Shortcut můžete využít také funkce, jako je obrázek dne nebo slovo dne.

Zkratku Ultimate Home Shortcut stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.