Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Pocket Wiki for Terraria

Jestliže se řadíte mezi milovníky kultovní hry Terraria a rádi byste měli kdykoliv po ruce dokonalou příručku, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Pocket Wiki for Terraria. V rámci tohoto programu naleznete ty nejrůznější tipy, triky, recepty, informace o nepřátelích, návody a řadu dalších užitečných informací.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Safety Photo+Video Pro

Po delší době se v akci znovu objevila nesmírně populární aplikace Safety Photo+Video Pro, která slouží pro ochranu vašich videí a fotografií. S pomocí tohoto nástroje si totiž tyto soubory můžete rozřadit do alb a následně uzamknout, díky čemuž se k nim nedostane nikdo, kdo například nezná heslo, případně neprojde přes biometrickou autentizace Face/Touch ID.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Navigate To Photo

Navigate to Photo je užitečná aplikace, která poskytuje funkce, o kterých jste možná ani nevěděli. Rozšíření musí být nejprve aktivováno pomocí rychlého nastavení, které je podrobně popsáno v aplikaci. Po aktivaci budete mít přístup k rozšíření pouze klepnutím a okamžitě obdržíte souřadnice pro jakoukoli fotografii, která obsahuje údaje o poloze. Aplikace umožňuje vybrat až pět fotografií najednou a podporuje všechny vaše oblíbené navigační aplikace, včetně aplikací Apple Maps, Google Maps, MotionX a dokonce Lyft.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Time Arc – Time Tracking

Jestliže hledáte nějaký praktický nástroj, který by vám pomohl s posunutím vaší produktivity kupředu, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na Time Arc – Time Tracking. Tento nástroj slouží pro monitorování času stráveného nad vašimi aktivitami. Zároveň program nabízí i praktický widget.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

It’s About Time!

Stažením aplikace It’s About Time si přijdete na zajímavý nástroj, který nabízí jedinou funkci. S pomocí tohoto programu totiž váš iPhone, iPad či případně i Apple TV můžete proměnit v digitální hodiny. Následně už jen stačí nastavit, jaké barvy se budou zobrazovat a máte hotovo.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Nightcam: Night Mode Camera

Jak již samotný název napovídá, aplikace Nightcam: Night Mode Camera vám dokáže nahradit nativní Fotoaparát. Výhodou je, že tento program spolupracuje se sofistikovanými algoritmy a umělou inteligencí, díky čemuž se dokáže postarat o parádní snímky i v horších světelných podmínkách. Vy si přitom můžete dle sebe upravit expozici a ISO.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)


SomaFM Radio Player

SomaFM Radio Player je aplikace, která vám umožní přístup k více než třiceti celoročně provozovaných rádií. Stanice jsou podporované svými posluchači, alternativního ražení a zcela bez reklam, hudba je vybírána předními DJi a hudebními režiséry.

  • Původní cena: 199 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.