Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

WorkOther – Add Watch Workouts

Jak již samotný název napovídá, apliakce WorkOther vám pomůže se cvičením a obecně vás tak dostane do fronty. Tento program konkrétně nabízí vlastní režimy, které byste normálně na Apple Watch v rámci Cvičení nenašli. Veškerá data se navíc automaticky synchronizují do nativní aplikace Zdraví.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

thankful

Stažením aplikace thankful získáte zajímavý nástroj, který dokonce funguje jakožto sociální síť. Tento program vás dokáže parádně motivovat, jelikož ostatní uživatelé na této síti sdílí, za co jsou vlastně vděční a za co děkují. Takovéto příspěvky vám mnohdy dokážou pomoc a posunout vás vpřed.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

World of Dinosaurs: AR

Jak již samotný název napovídá, aplikace World of Dinosaurs se zaobírá světem dinosaurů. Pokud jste i vy fascinováni těmito pradávnými živočichy, určitě by vám tato aplikace neměla chybět. S její pomocí se totiž můžete dozvědět řadu informací o jednotlivých druzích a řadu dalších záležitostí.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.