Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Zippycal – Calendar

Jestliže hledáte nějakou praktickou alternativu za nativní Kalendář, tak byste se měli přinejmenším podívat na zlevněnou aplikaci Zippycal – Calendar. Tento program funguje prakticky stejně a dokáže se tedy postarat o zaznamenávání jednotlivých událostí. Především ale na Apple Watch nabízí lepší prostředí, ve kterém se lépe vyznáte.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Awesome Voice Recorder PRO AVR

Jestliže hledáte vhodnou alternativu za nativní řešení Diktafon, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Awesome Voice Recorder PRO AVR. S pomocí tohoto nástroje můžete pohodlně nahrávat audio záznamy, mít je následně perfektně pohromadě a přistupovat k nim odkudkoliv. Program totiž funguje i na jablečných hodinkách Apple Watch.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

My Pills Reminder

Užíváte několik léků několikrát denně a neradi byste na některý z nich zapomněli? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci My Pills Reminder. Tento nástroj vám totiž bude připomínat užít dané léky v danou dobu, a zároveň vede statistiky o tom, zdali jste si je skutečně vzali. Aby toho nebylo málo, k lékům si můžete přidat poznámky – například zapít sklenicí mléka a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.