Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Česká značka FIXED má ve svém portfoliu spoustu zajímavého příslušenství i pro produkty od Applu. Nyní ale uvedla na trh dva nejzajímavější doplňky za poslední dobu. Tím prvním je multifunkční tag Sense, který dokonce nabízí víc funkcí než AirTag od Applu. Tím druhým je pak MagPowerstation, tedy nástupce velmi oblíbeného nabíjecího stojánku 3v1, tentokrát však s podporou MagSafe.

Fixed Sense

Fixed Sense není jen další smart tag. Podobně jako AirTag, i Sense nabízí funkce navíc, kterými se liší od konkurence. Samozřejmě umí hlídat věci, vyhledávat je a upozornit vás na jejich pohyb. Kromě toho ale nabízí chytrá tlačítka, pomocí kterých můžete ovládat chytrou domácnost, například i žárovky Philips Hue. Stačí kliknout a rozsvítí se světlo, zatáhnou se žaluzie apod. Fixed Sense má ale navíc ještě senzory vlhkosti a teploty, díky kterým umí upozorní na změnu kvality ovzduší v místnosti. Bonusem pro našince určitě je, že Sense je kompletně vyvinut v Česku.

Fixed Sense je dostupné v černé a bílé barvě za cenu 799 Kč.

Fixed Sense koupíte zde

Fixed_Sense

Fixed MagPowerstation 

Ještě o kus zajímavější novinka – obzvlášť pro jablíčkáře – je nový stojánek Fixed MagPowerstation. Jak už bylo zmíněno v úvodu, jedná se o nástupce velmi populárního a hlavně levného stojánku 3v1 pro nabíjení iPhonu, AirPods a Apple Watch. Nový MagPowerstation funguje na stejném principu, ale nově nabízí MagSafe nabíječku, kterou lze navíc od stojánku odepnout a použít ji samostatně. Dále je na stojánku vyhrazena plocha pro bezdrátové nabíjení AirPods (či druhého telefonu) a nechybí ani prostor připravený pro originální Apple Watch nabíječku, kterou následně připojíte uvnitř k USB portu. Výhodou tedy je, že ze stojánku vede jen jeden USB-C kabel, tudíž vám MagPowerstation udělá pořádek na pracovním stole nebo nočním stolku.

Fixed MagPowerstation je dostupné v černém a bílém provedení za cenu 1 499 Kč.

Fixed MagPowerstation koupíte tady

1520_794_Fixed_Magpowerstation

Dnes nejčtenější

.