Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

You Are Hope

V RPG hře You are Hope před vámi bude ležet velice obtížný úkol. Vaším cílem totiž je, abyste spolu s ostatními hráči kompletně vybudovali civilizaci a všem potomkům navíc budete muset vymýšlet jména. Problémem ale je, že vždy přebíráte kontrolu nad dalším potomkem, který se může nacházet kdekoliv ve světě a vy s ním tak musíte přežít.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Starlight – Explore the Stars

Jestliže se zajímáte o astronomii, případně byste rádi začali, mohla by se vám hodit povedená aplikace Starlight – Explore the Stars. S pomocí tohoto programu vám stačí namířit váš iPhone či iPad na oblohu a v reálném čase můžete vidět postavení hvězd a planet.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

AirDisk Pro

Aplikace AirDisk Pro vám umožní propojit iPhone či iPad s vaším Macem a počítačem. Díky tomu si tak můžete například z iPhonu procházet soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat – pokud se tedy jedná o multimédia, můžete si je rovnou přehrát.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Super Tank Battle – myCityArmy

Pamatujete na legendární hru PacMan? Tak přesně tu vám může na první pohled připomínat hra Super Tank Battle – myCityArmy. Ta se odehrává v podobném prostředí, avšak vaším cílem není sbírat body, ale ničit vaše nepřátele ze sedla bojového tanku.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

thankful

Stažením aplikace thankful získáte zajímavý nástroj, který dokonce funguje jakožto sociální síť. Tento program vás dokáže parádně motivovat, jelikož ostatní uživatelé na této síti sdílí, za co jsou vlastně vděční a za co děkují. Takovéto příspěvky vám mnohdy dokážou pomoc a posunout vás vpřed.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

It’s About Time!

Jednoduchá aplikace It’s About Time! slouží k jedinému účelu. Tento nástroj totiž dokáže proměnit váš iPhone, iPad, ale také Apple TV do podoby jednoduchých hodin a následně tak pouze zobrazit aktuální čas. Vy si přitom můžete navolit, v jakých barvách bude program fungovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Shock Clock Arcade

Další zajímavou hrou, která je dnes taktéž zdarma, je Shock Clock Arcade. V této hře budete přeskakovat z hodinek na hodinky, a to až do momentu, než v této úloze selžete. Hlavním úkolem hry je nasbírat co nejvíce bodů a určitě nejeden hráč přivítá, že se dá Shock Clock Arcade hrát pouze jednou rukou.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.