Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Calmio

Rádi meditujete? Nebo se chcete zbavit stresu, problémů se spánkem, úzkostí či depresí? Pokud ano, Calmio vám s tím pomůže. Jedná se o první českou meditační aplikaci, která obsahuje velké množství meditačních nahrávek na nejrůznější témata. Posiluje psychiku a pomůže vám předejít syndromu vyhoření. Meditací vás provede příjemný hlas, ke kterému se stačí pohodlně usadit a naslouchat instrukcím. Výsledky meditování se dostaví relativně rychle, a to klidně i po pouhých pěti minutách meditace denně. Roční předplatné Calmia lze díky Black Friday získat až do 24. prosince s 25% slevou na eshopu.

  • Původní cena: 1490 Kč (nyní 1111 Kč na rok)

Nightcam: Night Mode Camera

Jak již samotný název napovídá, aplikace Nightcam: Night Mode Camera vám dokáže nahradit nativní Fotoaparát. Výhodou je, že tento program spolupracuje se sofistikovanými algoritmy a umělou inteligencí, díky čemuž se dokáže postarat o parádní snímky i v horších světelných podmínkách. Vy si přitom můžete dle sebe upravit expozici a ISO.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Pro Camera by Moment

Nativní aplikace Fotoaparát se dokáže postarat o vcelku kvalitní snímky. Pokud ale chcete z fotosoustavy vašeho iPhonu vytěžit skutečné maximum, tak byste rozhodně neměli přehlédnout program Pro Camera by Moment. Tento nástroj vám zpřístupní řadu možností, umožní vám různá nastavení a dokonce si poradí s focením ve formátu RAW.

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

The Hunt for the Lost Treasure

Zahrajte si hru The Hunt for the Lost Treasure, kde se budete honit za ztraceným pokladem. Prozkoumejte pirátskou zátoku a starobylý chrám.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

iSafeCharge+

Nabíjíte si váš iPhone či iPad častokrát na veřejných místech, jako je například letiště a podobně? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace iSafeCharge, která dokáže telefon při nabíjení zabezpečit. Pokud by totiž došlo k odpojení, nebo zařízení detekuje pohyb, automaticky spustí alarm.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Colorize – Improve Old Photos

Jak již samotný název napovídá, aplikace Colorize – Improve Old Photos vám umožní vylepšit vaše starší fotografie. Tento nástroj za pomoci umělé inteligence dokonce dokáže věrně dobarvit staré černobíle fotky a vdechnout jim tak znovu život. Jak to celé vypadá a funguje naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Incredible Box – ClassicPuzzle

Aplikace Incredible Box – ClassicPuzzle potěší především milovníky klasických logických her. V tomto titulu na vás totiž čeká řada nejrůznějších úrovní, kdy budete muset posouvat jednotlivé krabice do předem určené pozice. Nenechte se ale zmást. Ve skutečnosti to totiž tak jednoduché není.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.