Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Díky velmi kladným ohlasům ze strany návštěvníků i vystavovatelů se ve dnech 21.–23. ledna 2022 uskuteční už třetí kolo Stavebního veletrhu online na platformě Veleton.cz. Je určený pro všechny, kteří se zajímají o stavbu, bydlení a vytápění. Na jaké novinky se mohou návštěvníci Veletonu těšit tentokrát?

Novinkou jsou soutěže o hodnotné ceny

Novinkou třetího Stavebního veletrhu online jsou soutěže o hodnotné ceny, jejichž slosování bude probíhat přímo v živém vysílání na virtuálních stáncích vystavovatelů. Již nyní jsou k dispozici ceny v hodnotě okolo 300 000 Kč a budou přibývat další. O jaké ceny se konkrétně soutěží a jak se zapojit, se dozvíte zde.

Veleton foto

„Mnoho lidí se přizpůsobilo dnešní době a vybírá řešení pro svůj dům či rekonstrukci online. My tento trend sledujeme a vytváříme prostor, kde se mohou zájemci o stavbu a bydlení potkat živě a na jednom místě s odborníky, diskutovat o svých potřebách a získat odpovědi s konkrétními řešeními,“ říká Ing. Petr Novák, spoluzakladatel veletrhu.

„Návštěvníci jsou veletrhem provedeni díky funkcím unikátní digitální platformy. Pro jejich pohodlí, snadnou orientaci a získání informací je připravena řada „vychytávek“. Veletrh si s klidem a komfortem užije i starší generace zájemců.“ doplňuje Ing. Ivana Duchoňová, ředitelka veletrhu.

Co vás na online veletrhu čeká?

Online veletrh Veleton má velice atraktivní formát. Součástí jsou:

  • virtuální stánky firem z různých segmentů stavebnictví,
  • živé video nebo audio hovory s odborníky,
  • textová komunikace nebo chatování,
  • užitečné materiály ke stažení a slevové vouchery,
  • bezplatné poradenství od odborníků a nezávislých institucí,
  • živé vysílání zajímavých přednášek o aktuálních tématech a trendech, ukázky produktů a živé diskuze,
  • soutěže o hodnotné ceny, které věnují vystavovatelé.

To vše online, zdarma, z bezpečí a pohodlí domova (bez respirátorů a nutnosti testů či očkování).

Jak největší stavební online veletrh v ČR funguje, zjistíte v krátkém videu:

Na jaké firmy se můžete těšit?

Na www.veleton.cz se představí desítky firem z oblasti výstavby rodinných domů, dodávky hrubé stavby a stavebních materiálů, technologie do domu, vytápění a větrání, čištění odpadních vod, nářadí, interiér, stínicí technika a mnoho dalšího.

Vstupenky zdarma

Vstupenky jsou zdarma po registraci na www.veleton.cz/register. K účasti na veletrhu stačí pouze počítač, mobilní telefon nebo tablet se stabilním internetovým připojením. Veletrh bude probíhat ve dnech 21.–23. ledna na adrese www.veleton.cz.

Vstupenky zdarma obdržíte po registraci zde

Partneři a nezávislé poradenství

Odborné poradenství poskytují partneři veletrhu – Asociace dodavatelů montovaných domů, Centrum pasivního domu, Cech kamnářů, Cech topenářů a instalatérů, Klastr Česká peleta, Svaz podnikatelů ve stínící technice, Česká fotovoltaická asociace, Česká komora lehkých obvodových plášťů, Cech mechanických zámkových systémů, Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, Cech klempířů, pokrývačů a tesařů, Výzkumný a vývojový ústav dřevařský a Nadace dřevo pro život a Dřevostavitel.

Veleton logo

Dnes nejčtenější

.