Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Populární obchod iPouzdro.cz se po roce opět vytáhl s obrovskou akcí Black Friday s více než 80% slevami. Nyní tak máte tu nejlepší příležitost pro pořízení nejrůznějšího příslušenství, které můžete získat za bezkonkurenčně nejnižší ceny na trhu. Do akce dorazily nejrůznější kryty, kabely, držáky, bezdrátová sluchátka a spoustu dalších. Pojďme si proto ukázat ty největší trháky, které by vaší pozornosti rozhodně neměly uniknout.

Obrovská nabídka s úžasnými slevami

Jak už jsme uvedli v samotném úvodu, do akce zamířilo nejrůznější příslušenství. Hned na první pohled dokáže určitě zaujmout Lightning kabel Devia Kintone, jehož cena po 60% zlevnění klesla na pouhopouhých 59 korun za kus. Některé uživatele pak určitě potěší i Lightning adaptér pro 3,5mm sluchátkový jack Devia, který vyjde jen na 163 korun. Apple totiž už od iPhonu 7 nepoužívá klasický jack konektor, kvůli čemuž je nutné se spoléhat buďto na tento převodním nebo na bezdrátová sluchátka. U sluchátek ještě chvíli zůstaneme. Díky Black Friday si totiž můžete přijít na drátová sluchátka Devia Smart Earpads, která jsou díky 49% slevě k dostání za 102 korun. Pokud jste však příznivci bezdrátových technologií, pak by se vaše pozornost měla upnout k modelu Cellularline Aries White. Tento model dokáže potěšit technologií Bluetooth 5.0, skvělou výdrží baterie a ještě lepší cenou. K dostání jsou za 1 358 korun.

Bohatých slev se dočkaly samozřejmě i ochranné kryty. Z těch můžeme můžeme jednoznačně vyzdvihnout ESR Cloud Black pro iPhone 12 (Pro), který po 65% slevě vyjde na 129 korun. Vlastníky iPhonu 12 mini může potěšit Ringke Onyx Black, který je k dostání s 42% slevou za pouhých 253 korun. Pro iPhony 12 Pro Max je pak jako ušitý extrémně odolný kryt UAG Metropolis SATN Black, který se dokonce pyšní armádní normou MIL STD 810G 516.6 a vyjde vás na 835 korun. Dokonce nabízí prostor pro 3 platební/věrnostní karty a lze jej složit do podoby stojánku.

S5 Car Wireless Charger

A nyní to nejlepší na konec. Mezi bezkonkurenčně nejprodávanější produkty akce Black Friday se řadí samootvírací držák do auta S5 Car Wireless Charger, který zároveň funguje jakožto bezdrátová nabíječka. Jednoduše jej stačí umístit do mřížky ventilace a během cest vám dokáže posloužit pro uchycení telefonu i jeho nabití. Tento kousek se navíc dočkal 51% zlevnění a je k dostání za úžasných 243 korun. Dalším parádním kouskem je bezdrátová nabíječka ESR 3in1 Wireless Station, která se dokáže postarat o nabíjení iPhonu, Apple Watch a AirPods zároveň a vyjde vás na pouhých 563 korun. Tato nabíječka je navíc modulární a lze si ji tedy poskládat dle vlastních potřeb. Detailněji se o tom dozvíte v naší dřívější recenzi.

Black Friday na iPouzdro.cz

Nyní máte jedinečnou příležitost pro pořízení nejen nejrůznějšího příslušenství, ale také například i náhradních dílů. V nabídce iPouzdro.cz naleznete doplňky pro iPhone, iPad, Apple Watch, MacBook, AirPods, Apple Pencil, AirTag a další skvělé vychytávky. S nákupem byste ale rozhodně neměli otálet. Slevová akce Black Friday totiž platí pouze do 28. listopadu.

Kompletní nabídku Black Friday naleznete zde

Dnes nejčtenější

.