Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Lost Cities

Zakoupením aplikace Lost Cities získáte parádní adaptaci stejnojmenné deskové hry, ve které na vás čeká spousta zábavy. Vaším cílem totiž je, abyste se vydali na nebezpečnou cestu a objevili doposud neznámé země a mytická místa. Hrát navíc můžete v režimu online skrze Game Center.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Artstudio Pro

Artstudio Pro je jedna z nejvýkonnějších aplikací pro kresbu a úpravu fotografií. Jedná se o pokračovatele populární aplikace ArtStudio s řadou nových funkcí navíc.

  • Původní cena: 379 Kč (199 Kč)

Breathing Zone

Věděli jste o tom, že správné, hluboké dýchání dokáže být značně relaxující a odbourat tak úzkost či stres? Jestli ne, možná by vás mohla zaujmout aplikace Breathing Zone, která vám nabídne několik dechových cvičení a v případech nouze vám dokáže perfektně pomoct. Výstupní data se navíc automaticky synchronizují s nativní aplikací Zdraví.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Riptide GP: Renegade

Připravte se na zběsilé závody, které se budou odehrávat na vodní hladině. Tratí vám budou vodní kanály města a rychlost bude opravdu zuřivá, takže se nemusíte bát, že to nebude adrenalinový zážitek. Dostaňte se do čela a pozor na prohnané závodníky.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Fenix for Twitter

Aplikace Fenix for Twitter je primárně určena pro milovníky sociální sítě Twitter. Jedná se totiž o povedeného klienta, který veškeré příspěvky řadí chronologicky a automaticky skrývá veškerou placenou propagaci. Vše si navíc můžete přizpůsobit dle sebe a užít si Twitter bez jeho otravných algoritmů.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Wanna Survive

Co takhle se pustit do zombie apokalypsy, kde vás jediná chyba může stát život? Přesně o tomto je hra Wanna Survive, která vám nabídne propracovaný bojový tahový systém. Hlavní pro vás ale bude vymyslet perfektní taktiku. Jak jsme totiž již zmínili, každá chyba pro vás může být doslova destruktivní a může vás poslat na samotný začátek.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

LunarSight

Pokud vás zajímá vesmír, Měsíc a vše, co s touto tematikou souvisí, můžete vyzkoušet aplikaci LunarSight. Získáte v ní informace o měsíční fázi, můžete si nastavit upozornění na úplněk nebo nov, zjistit podrobné údaje o aktuální situaci nebo se na vše s předstihem podívat do kalendáře. Aplikace také nabízí widget na plochu iPhonů s iOS 14.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.