Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Spolu s víkendem přichází i obrovská slevová akce! Nyní máte skvělou příležitost k pořízení oblíbeného iPhone 7 128GB za pouhých 4 490 Kč, což je mimochodem nejnižší cena na českém trhu. Jedná se o model s perfektním výkonem, softwarovou podporou a perfektně kompaktním tělem, které skvěle padne do ruky. Navíc se také jedná o ideální volbu pro milovníky Touch ID – jednoduše stačí přiložit prst a telefon se vám v mžiku odemkne. S nákupem ale raději neotálejte! Tato exkluzivní nabídka totiž platí pouze do 21. listopadu.

iPhone 7 128GB zde

Dostupný iPhone Víkendové slevy

Kvalita na prvním místě

Celou akci zaštiťuje oblíbený obchod Dostupný iPhone, který se dlouhodobě specializuje na prodej zánovních a použitých iPhonůApple Watch. Obchod se navíc vyznačuje kladením maximálního důrazu na kvalitu. Než se produkt vůbec dostane do nabídky, prochází rozsáhlým testováním. Vždy se proto jedná o plně funkční zařízení ve způsobilém stavu, nanejvýš s drobnými vizuálními nedostatky. Ostatně na základě vnějšího stavu jsou jednotlivé model rozřazeny do příslušných kategorií – A+, A, B+ – přičemž ve skupině A+ se nacházejí produkty bez jakýchkoliv kosmetických vad, zatímco v případě varianty B+ se můžete setkat s lehkými známkami používání. Nikdy se však nejedná o nic, co by způsobovalo funkční potíže (prasklé sklo apod).

Aby toho nebylo málo, tak se na veškerý sortiment vztahuje 24měsíční záruka. V případě jakéhokoliv problému se tak stačí obrátit na prodejce, který jej za vás přímo vyřeší. Samozřejmě ani nechybí možnost vrácení produktu do 14 dní bez udání důvodů. O kvalitách obchodu navíc hovoří i sami zákazníci. Například na Googlu Dostupný iPhone obdržel přes 360 zákaznických recenzí, které mu vysloužily hodnocení v podobě 4,8 hvězdiček z pěti. Pokud byste si ale chtěli telefon před koupí nejprve prohlédnout, stačí se dostavit na pražskou pobočku, kde si můžete nabízené modely rovnou i vyzkoušet, případně se ohledně koupě poradit s přívětivým personálem.

Nabídka Dostupného iPhonu

Dnes nejčtenější

.