Zavřít reklamu

Také tento týden na stránkách našeho magazínu pokračujeme v představování zajímavých webových stránek. Stejně jako v několika předchozích článcích se také v tom dnešním opět podíváme na různé užitečné stránky.

edX

Prahnete po dalším vzdělání, přičemž by ideálně mělo probíhat bezplatně a v klidu vašeho domova? Pak je pro vás web edX tím pravým. Na těchto webových stránkách naleznete bezplatné, ale i placené výukové programy na nejrůznější témata, přičemž tyto programy pochází z předních vzdělávacích institucí. Výběr předmětů je zde opravdu bohatý, od technických až po humanitní.

Web edX můžete prostudovat zde.

Reelgood

Nejrůznější stránky, které vám pomohou s výběrem toho pravého filmu či seriálu ke sledování, vám v našem pravidelném výběru nabízíme poměrně často. Dnes se bude jednat o Reelgood, aneb „Netflixovou ruletu“. Tento web vám na základě vámi zadaných parametrů vygeneruje film nebo seriál, na který se můžete podívat. Jednotlivé tituly zde ale můžete procházet také manuálně.

Web Reelgood najdete zde.

Dictation.io

Připadá vám diktování podstatně pohodlnější než manuální psaní, případně jste momentálně na diktování odkázáni, ať už z jakéhokoliv důvodu? Pak určitě využijete web Dictiation.io. V jednoduchém uživatelském rozhraní zde zkrátka jen zadáte požadovaný jazyk, a poté můžete směle začít diktovat do připraveného online dokumentu. Vámi diktovaný text můžete na daném webu rovnou upravit nebo sdílet různými způsoby.

Web Dictation.io najdete zde.

Slidescarnival

Pracujete často v PowerPointu nebo jiné aplikaci pro tvorbu prezentací, a hledáte zajímavé šablony? Najdete je na webu s názvem Slidescarnival. Tato stránka nabízí obsáhlou knihovnu originálních a dobře vypadajících šablon pro vaše prezentace, které jsou navíc velmi přehledně řazené, takže zde snadno a rychle najdete to, co právě potřebujete. Šablony zde můžete také vyhledávat podle filtrů.

Web Slidescarvnival najdete zde.

Dnes nejčtenější

.