Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

ACDSee Pro

Dnes do akce zamířila také aplikace ACDSee Pro, kterou možná někteří pamatují ještě z PC. ACDSee Pro ve verzi pro iOS zařízení kombinuje výkonný fotoaparát a nástroje pro úpravu fotografií. Nabízí podporu RAW formátu, umožňuje tvorbu koláží a mnoho dalšího.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

Machinarium

Velice populární hra Machinarium se po dlouhé době opět podívala do akce. V tomto titulu na vás čeká neuvěřitelný příběh, který vás dokáže vtáhnout přímo do děje. Ocitnete se totiž v roli robota jménem Josef, který se vydal na nebezpečnou cestu. Vaším úkolem bude mu pomoci osvobodit jeho přítelkyni jménem Berta, jež byla unesena gangem.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Starlight – Explore the Stars

Jestliže se zajímáte o astronomii, případně byste rádi začali, mohla by se vám hodit povedená aplikace Starlight – Explore the Stars. S pomocí tohoto programu vám stačí namířit váš iPhone či iPad na oblohu a v reálném čase můžete vidět postavení hvězd a planet.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

AirDisk Pro

Aplikace AirDisk Pro vám umožní propojit iPhone či iPad s vaším Macem a počítačem. Díky tomu si tak můžete například z iPhonu procházet soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat – pokud se tedy jedná o multimédia, můžete si je rovnou přehrát.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Stream Music Player

Aplikace Stream Music Player vám umožní bezproblémový poslech, správu a synchronizaci vašich oblíbených skladeb. Můžete si vytvořit svou vlastní osobní streamovací službu, v jejímž rámci se budou přehrávat skladby, které máte uložené na cloudových službách jako je třeba Box, Dropbox, Google Disk, OneDrive nebo například Yandex Disk. Po přesunu můžete hudbu ze Stream Music Playeru poslouchat také v offline režimu, aplikace nabízí synchronizaci napříč všemi vašimi zařízeními. V přehrávači najdete také funkci časovače pro vypnutí, ovládání přehrávání na pozadí a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Samorost 2

Pokud jste si i vy oblíbili okouzlující hru Samorost z dílny tuzemského studia Amanita Design, jistě vás potěší, že Samorost 2 je nyní k dispozici pro iPhone – s vylepšenou grafikou, podporou hraní ve full-screen zobrazení a přepracovaným systémem ukládání bez kódů. (79 korun)

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

All Fonts: Install Any Fonts

Jestliže váš iPhone či iPad častokrát používáte pro tvorbu nejrůznějších dokumentů v rámci aplikací jako Notability, Scrivener, GoodNotes, Pages, Keynote, Word, PowerPoint nebo Excel a rádi byste svou práci obohatili, zbystřete. Do akce totiž zamířil program All Fonts : Install Any Fonts, který vám umožní nainstalovat zbrusu nová písma, díky čemuž můžete zmiňované dokumenty elegantně obohatit.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.