Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Endless Archery: Chill & Shoot

Máte rádi lukostřelbu – i tu virtuální? Právě tu si můžete dosytosti užít ve hře Endless Archery: Chill & Shoot, která dnes zamířila do akce. Užijete si zde střelbu na čas, spolu s níž si v této hře můžete vychutnat také odpočinkový a relaxační soundtrack a jednoduché, ale kouzelné herní prostředí.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Let’s Sketch

Aplikace Let’s Sketch slouží k vytváření jednoduchých i komplexnějších skic. Nejlépe si ji vychutnáte na iPadu ve spolupráci s Apple Pencil, k dispozici je ale také ve verzi pro iPhony. Let’s Sketch vám poskytne hned několik nástrojů pro vaši tvorbu včetně předdefinovaných tvarů nebo třeba možnost kreslení přímo podle fotografie.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Through the Ages

Zakoupením hry Through the Ages získáte perfektní adaptaci stejnojmenné deskové hry, která sklízí úspěch doslova po celém světě. Pokud vás baví hry, jenž se točí okolo vybudování civilizace, pak je tady Through the Ages přímo pro vás. V této hře velice závisí na kartách, díky kterým právě dochází k samotnému budování, můžete využít několik různých cest k úspěchu a navíc se zde nachází unikátní a propracovaná ekonomika.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Neo Monsters

Vytvořte si armádu monster, které vám budou složit a vydejte se do boje čtyři na čtyři. Získávejte nové přírůstky do své kolekce a sbírejte silnější monstra. Poté se můžete vydat do online světa a prozkoumat nebezpečí, které na vás čekají v PvP soubojích.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Easy Spending Budget

Správa osobního rozpočtu dá častokrát velice zabrat a rozhodně se nejedná o nic snadného. V takovém případě se může hodit sáhnout po nějaké pomoci, kterou může být i aplikace Easy Spending Budget. Tato aplikace totiž spolehlivě zaznamenává vaše příjmy a výdaje, jež následně kategorizuje a dokáže vám poskytnout řadu parádních dat

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Color Shapes Match

Jestliže hledáte nějakou nenáročnou, ale přesto zábavnou hru, která by vás dokázala zabavit i na dlouhé hodiny, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Color Shapes Match. V této hře budete muset spojovat jednotlivé obrazce podle barev a tvaru, čímž budete sbírat body.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Python 3

Programování je rok co rok stále více populárnější a dostupnější. Stažením aplikace Python 3 získáte parádní vývojářské prostředí, ve kterém se můžete velice snadno a rychle naučit programovat v programovacím jazyku Python, spoustu věcí si odzkoušet a posunout tak své znalosti kupředu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.