Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Home Launcher

Home Launcher je užitečná a velmi šikovná zkratka, která se po přidání na plochu vašeho iPhonu promění ve víceúčelový spouštěč. Po klepnutí na ikonku této zkratky můžete rychle provést vybranou akci, jako je třeba spuštění konkrétní webové stránky, telefonní hovor vybranému kontaktu nebo třeba vytvoření e-mailové zprávy.

Zkratku Home Launcher stáhnete zde.

Photo Details

Jak název napovídá, s pomocí zkratky Photo Details můžete snadno a rychle zjistit podrobnosti o vybrané fotografii ve vašem iPhonu. Tento nástroj vám dokáže zobrazit údaje, jako je třeba informace o čase pořízení, typu souboru, velikost, rozměrech, a některé další užitečné podrobnosti. Zkratka je použitelná z listu sdílení.

Zkratku Photo Details stáhnete zde.

Battery Manager

Batttery Managern je velmi užitečná zkratka, která slouží pro pokročilou správu baterie a nabíjení vašeho iPhonu. Po spuštění této zkratky se na displeji vašeho iPhonu zobrazí menu, ze kterého můžete vybrat požadovanou akci – může se jednat například o zrychlené nabíjení, režim ultranízké spotřeby baterie a další.

Zkratku Battery Manager stáhnete zde.

Text Effects

Používáte často – například při psaní popisků na sociální sítě – nejrůznější textové efekty? Jejich aplikování vám usnadní a urychlí zkratka s názvem Text Effects. Tato zkratka funguje velmi jednoduše. Stačí, když zadáte požadovaný text, poté zvolíte efekt, který na na text chcete aplikovat, a určíte, co se má s vytvořeným textem dále stát. Můžete jej například zkopírovat do schránky, rovnou sdílet, nebo si jej prohlédnout v náhledu.

Zkratku Text Effects stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.