Zavřít reklamu

Přemýšlíte nad nákupem AirPods Pro, ale říkáte si, zda nemá smysl počkat až na jejich druhou generaci? Pak pro vás máme dobrou radu. Pokud totiž nechcete čekat dobrý rok, kupte si nynější verzi. Tvrdí to alespoň zdroje z dodavatelského řetězce obeznámené s plány Applu skrze ústa leakera @FronTrona. 

Zdroje leakera tvrdí, že Apple přehodnotil svůj plán ukázat druhou generaci AirPods Pro a namísto druhého čtvrtletí příštího roku (tedy období mez dubnem až červnem) je chce raději ukázat až ve čtvrtletí následujícím – tedy v období mezi červencem až září. A jelikož v červenci a srpnu Apple zpravidla žádné velké novinky světu neodhaluje, jako nejpravděpodobnější termín představení AirPods Pro 2. generace se nyní jeví září a tedy i jejich premiéra na Keynote spolu s iPhony 14 (Pro). To by ostatně překvapivé nebylo, jelikož se má jednat o poměrně výrazný upgrade a především pak jedno z vlajkových příslušenství pro letošní iPhony. 

Od AirPods Pro 2. generace se toho očekává poměrně dost. Jejich hlavním upgradem má být změna designu ve formě odstranění ikonické “nožky” sloužící v současnosti pro ovládání či snímání zvuku. V kuloárech se rovněž čile spekuluje o nasazení základních zdravotních senzorů, které by umožňovaly skrze sluchátka monitorovat některé zdravotní funkce uživatelů a tím doplnit například informace získané z Apple Watch. Samozřejmostí je pak zlepšené podání zvuku, výdrž či odolnost proti potu a vodě. 

AirPods lze zakoupit například zde

Dnes nejčtenější

.