Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Juice Watch

Prostřednictvím widgetu v iOS se můžete poměrně rychle dozvědět stav baterie na vašich Apple Watch. Stažením aplikace Juice Watch získáte parádní nástroj, který funguje přesně obráceně. Konkrétně si tedy na jablečných hodinkách můžete prohlédnout, kolik procent baterie má váš iPhone, a zároveň si nechat zasílat notifikace na iPhone v případě, kdy dojde k plnému dobití Apple Watch. Samozřejmostí je také praktická komplikace na ciferník.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Escapists 2: Pocket Breakout

Po delší době do akce opět zamířila nesmírně oblíbená a zábavná hra s názvem Escapist 2: Pocket Breakout. Prakticky se jedná o vylepšené pokračování prvního dílu, ve kterém se budete opět pokoušet o únik z vězení. Z toho důvodu budete muset ve věznici různě obchodovat, smlouvat, zapadnout do vězeňského života a podobně. Hru si navíc můžete užít se třemi kamarády díky lokálnímu multiplayeru.

  • Původní cena: 199 Kč (25 Kč)

Kingdom Two Crowns

Hra Kingdom Two Crowns potěší především všechny milovníky minimalistických strategií s pixelovou grafikou. Sami se přitom ocitnete v roli monarchy a vaším úkolem bude získat věrné poddané, vybudovat samotné království a následně jej ubránit od nejrůznějších zlodějů a podobně.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

Tower of Fortune 2

V RPG hře Tower of Fortune se ocitnete v roli hrdiny, který svá dobrodružství již dávno pověsil na hřebík. Změna však nastave v momentě, kdy neznámé síly unesou vaši dceru. Kvůli tomuto se budete v retro grafice prodírat různými nepřáteli, dokud nezískáte dceru zpět.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Adventure Pinball

Pravděpodobně drtivá většina z vás zná klasickou a velice populární hru Pinball. Jestliže si ale myslíte, že si zahrajete tuto klasiku i ve hře Adventure Pinball, tak na to můžete rovnou zapomenout. V této hře totiž hrajete za hrdinu, který se vydává za dobrodružstvím. Vaším hlavním cílem bude zachránit královnu ze spárů zla, čímž zachráníte celý svět. Proč je ale tedy v názvu Pinball? Celý děj se totiž odehrává na podobné hrací ploše, která přináší perfektní zážitek.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

SpellForce: Heroes & Magic

Řadíte se mezi milovníky akčních strategických her s prvky RPG? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout titul SpellForce – Heroes & Magic. V této tahové strategii na vás čeká parádní příběh, kdy ve třinácti kapitolách budete muset vybudovat své království a čelit krvelačným nepřátelům.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

8-bit Console Tank

Fanouškům retro her by rozhodně neměla uniknout dnešní sleva na titul 8-bit Console Tank. Jak už samotný název napovídá, v této hře na vás čeká takzvaná 8-bitová grafika a souboj tanků, kdy se budete muset vypořádat s notnou dávkou nepřátel na nejrůznějších mapách.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.