Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

thankful

Stažením aplikace thankful získáte zajímavý nástroj, který dokonce funguje jakožto sociální síť. Tento program vás dokáže parádně motivovat, jelikož ostatní uživatelé na této síti sdílí, za co jsou vlastně vděční a za co děkují. Takovéto příspěvky vám mnohdy dokážou pomoc a posunout vás vpřed.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Awesome Voice Recorder

Jestliže hledáte vhodnou alternativu za nativní řešení Diktafon, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Awesome Voice Recorder PRO AVR. S pomocí tohoto nástroje můžete pohodlně nahrávat audio záznamy, mít je následně perfektně pohromadě a přistupovat k nim odkudkoliv. Program totiž funguje i na jablečných hodinkách Apple Watch.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Life Lists: List Organizer

Klíčem k úspěchu je poctivé plánování. S tím vám dokáže pomoct aplikace Life Lists: List Organizer, s jejíž pomocí si můžete vytvářet nejrůznější seznamy úkolů, kterými se následně můžete řídit. Každopádně se nemusí nutně jednat jen o úkoly. Takto program můžete využít i pro nákupní seznam, bucket list a řadu dalších.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.