Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Poohlížíte se po výkonném telefonu za dostupnou cenu? V takovém případě pro vás máme skvělý tip – oblíbený model Poco M4 Pro 5G, který je navíc nyní k dostání s obrovskou slevou! Tento smartphone kombinuje nadčasový design, vysoký výkon, kvalitní displej a řadu dalších benefitů. Pojďme si tedy v rychlosti shrnout, co všechno vlastně dokáže nabídnout.

Skvělý výkon a displej

O bezchybný chod celého telefonu se stará výkonný osmijádrový procesor MediaTek Dimensity 810 s frekvencí až 2,4 GHz, který je postavený na 6nm výrobním procesu. Zároveň mu nechybí ani modem pro podporu 5G sítí, díky čemuž nemá problém ani se super-rychlou sítí. Přejděme ale k již zmiňovanému displeji. Telefon je totiž vybaven obrazovkou o úhlopříčce 6,6″ s FullHD+ rozlišením (2400 x 1080 pixelů) a technologií DotDisplay, přičemž potěšit dokáže především svou 90Hz obnovovací frekvencí. Tu si jako uživatel navíc můžete změnit na 50, 60 a 90 Hz, čímž lze v případě potřeby šetřit baterii. Skvěle je na tom následně i vzorkovací frekvence s až 240 Hz a za zmínku také definitivně stojí vysoká odolnost díky použití zaobleného odolného skla Corning Gorilla Glass 3.

poco m4 pro 5g

Fotoaparáty

Výrobci mobilních telefonů v posledních letech kladou velký důraz na kvalitu fotoaparátů, v čemž samozřejmě Poco není ani o krůček pozadu. Zadní fotomodul M4 Pro 5G je vybaven 50Mpx hlavním senzorem se clonou f/1.8, který následně doplňuje 8Mpx ultraširokoúhlý objektiv s clonou f/2.2 a úhlem záběru 119 °. Samozřejmě jim nechybí funkce jako noční režim, časosběr, kaleidoskop, slow-mo a řada dalších. Co se týče předního fotoaparátu, tak zde na vás čeká 16Mpx objektiv s clonou f/2.45.

Konektivita, zabezpečení a další!

Co se týče konektivity, tak zde je hlavním tahounem již zmiňovaná podpora pro rychlé 5G sítě. U toho to však ani zdaleka nekončí. Telefon je totiž takzvaně Dual SIM a poradí si tak s připojením hned dvou SIM karet zároveň. To následně doplňuje přítomnost moderního bezdrátového standardu Bluetooth 5.1 a NFC čipu. Z hlediska zabezpečení pak s jistotou potěší čtečka otisků prstů na straně telefonu či možnost použití autentizace skrze sken obličeje.

poco m4 pro 5g

Výrobce Poco si v případě tohoto telefonu dal záležet i na kvalitním zvuku. O ten se stará dvojice stereo reproduktorů, které dokážou spolehlivě přehrát jakoukoliv muziku či podcast. Pokud u vás však mají přednost sluchátka, a tedy ničím nerušený poslech, určitě oceníte i přítomnost 3,5mm jack konektoru. Nechybí dokonce ani IR blaster. Celé to následně uzavírá oblíbený operační systém Android 11 s nadstavbou MIUI 12.5.

Nyní k dostání s úžasnou slevou

Chytrý telefon Poco M4 Pro 5G je tak skvělou volbou pro ty, kteří hledají spoustu zábavy za málo peněz. V závěru totiž ještě dokáže potěšit baterie s kapacitou 5000 mAh a možnost rychlonabíjení prostřednictvím 33W adaptéru, který je dokonce již součástí balení. Napájení samozřejmě probíhá skrze standardní konektor USB-C. V rámci současných slev je telefon k dostání již od pouhopouhých 5500 korun, namísto původních více než 20 tisíc! Nenechte si tak ujít tuto unikátní akci, která trvá pouze den.

Telefon Poco M4 Pro 5G zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.