Zavřít reklamu

Vánoce jsou pomalu za dveřmi a před námi tak leží období, které drtivá většina z nás označuje za nejkrásnější čas roku. Pokud každopádně letos nechcete podcenit nákup dárků a včas se patřičně připravit, tak máte nejvyšší čas. Není totiž žádným tajemstvím, že v prosinci mohou být nákupy až chaotické a spousta zboží vyprodané. Zde ale narážíme na další problém. Čím vlastně vaše nejbližší obdarovat a na jaký dárek vsadit tentokrát? Abyste výběr neměli moc těžký, v tomto článku se podíváme na ty nejlepší vánoční dárky pro majitele Apple TV, AirPods a AirTagů.

Do 1 000 Kč

Lightning kabel

Kabelů není nikdy dost. Pokud se tedy na letošní Vánoce chystáte obdarovat nějakého jablíčkáře, který má například Apple TV či AirPods, tak lze počítat s tím, že zároveň vlastní i iPhone. Jako nejuniverzálnější dárek se tak logicky jeví právě Lightning kabel, s jehož pomocí lze napájet všechna zmiňovaná zařízení. V tomto směru se vyplatí vsadit na kvalitu v podobě AlzaPower AluCore Lightning, který je dokonce vybaven certifikací MFi (Made for iPhone) a je u něj tak zaručena 100% funkčnost. Oproti originálu dokáže potěšit i odolné kovové tělo spolu s nylonovým oplétáním.

AlzaPower AluCore Lightning MFi zakoupíte od 193 Kč zde

Pouzdro pro AirPods

Nové AirPods 3 jsou v současné době poměrně nedostatkovým zbožím. Pokud ve vašem okolí máte šťastlivce, který si dokázal včas svůj kousek ulovit, případně si na něj brousí zuby, tak jej na Vánoce můžete mile překvapit praktickým silikonovým pouzdrem EPICO Silicone Cover. Tento elegantní kryt zaujme především svým minimalistickým designem a vysokou odolností, díky čemuž zamezí případnému poškrábání či jinému poškození nabíjecího pouzdra. Kdybyste však netoužili o černé provedení, můžete si vybrat z celkově 6 barev.

Pouzdro EPICO Silicone Cover zakoupíte za 349 Kč zde 

Kabel HDMI 2.1

Kabely typu HDMI pravděpodobně ani nemusíme představovat. Jedná se o základní pilíř, díky kterému lze vůbec propojit Apple TV se samotnou televizí. Problém však může nastat při jejich výběru, kdy máte na výběr ze tří generací – HDMI 1.4, HDMI 2.0 a HDMI 2.1. Nejnovější Apple TV 4K, kterou Apple mimo jiné představil teprve letos, nabízí nejmodernější port HDMI 2.1. Ačkoliv prozatím nemá největší využití, tak se jedná o kousek, který myslí především na budoucnost. Podporuje totiž propustnost 48 Gb/s, 4K rozlišení při 120 Hz/8K rozlišení při 60 Hz, či obecně rozlišení až 10K a nezalekne se ani HDR obsahu. Přesně proto majitele letošní Apple TV 4K rozhodně neurazíte koupí kabelu Vention HDMI 2.1 Cable 8K, který se pyšní pozlacenými konektory, rovným zakončením a oboustrannou koncovkou.

Kabel Vention HDMI 2.1 Cable 8K zakoupíte za 350 Kč zde

vention hdmi

Stylové pouzdro pro AirPods Pro

Majitele profesionálních sluchátek AirPods Pro pak s jistotou potěšíte stylovým pouzdrem od značky Njord by ELEMENTS. Tohle pouzdro se primárně vyznačuje tím, že je kompletně vyrobeno z islandské lososové kůže, což mu dodává zcela nové rozměry. Není však třeba mít jakékoliv obavy. Kůže je totiž rafinovaná a příjemně hebká na dotek. Zároveň rozhodně nesmíme zapomenout, že k její výrobce dochází za využití udržitelných zdrojů energie, díky čemuž za sebou zanechává nulovou uhlíkovou stopu. Mimo stylového designu se zároveň pyšní i skvělou odolností.

Njord by ELEMENTS Dark Blue zakoupíte za 890 Kč zde

Do 5 000 Kč

Kožená klíčenka na AirTag

Vlastníkům lokalizačních přívěšků Apple AirTag by následně určitě neměla chybět praktická klíčenka, bez které je používání samotného produktu vcelku nepraktické. K dispozici je samozřejmě hned několik desítek různých poutek či klíčenek, které se odlišují nejen designem či barvou, ale také použitým materiálem. Z řady však znamenitě vyčnívá kožená klíčenka Nomad Leather Keychain Black AirTag. Mezi její hlavní přednosti se mimo použité kůže řadí i unikátní design, který AirTag kompletně zakrývá a chrání jej tak proti nejrůznějším poškozením.

Nomad Leather Keychain Black AirTag zakoupíte za 1 199 Kč zde

Herní ovladač

Apple TV nemusí nutně sloužit jen pro sledování multimédií, ale může se hodit i na občasné hraní videoher. To ostatně potvrzuje i přítomnost herní platformy Apple Arcade, která je dostupná pouze na jablečných zařízeních a nabízí řadu zajímavých exkluzivních titulů. Výhodou je, že chvíli můžete hrát na iPhonu a následně se přesunout například k Apple TV a pokračovat tam. Bohužel nepsanou nutností je herní ovladač, bez kterého některé tituly ani nejdou. V takovém případě může náramně přijít vhod SteelSeries Nimbus + (Apple Arcade compatible). Tento model si dokonale rozumí s jablečnými operačními systémy a dokáže znatelně zpříjemnit samotné hraní. Jelikož se navíc jedná o takzvanou Apple Arcade compatible edici, tak je součástí balení mimo ovladače i herní držák telefonu, jež si můžete prohlédnout v galerii.

SteelSeries Nimbus + zakoupíte za 1 958 Kč zde

Bezdrátová nabíječka

Jako další skvělý dárek pro majitele AirPods (s podporou bezdrátového nabíjení) se nabízí kvalitní bezdrátová nabíječka. V tomto směru můžeme z vlastní zkušenosti doporučit model Satechi Trio Wireless Charging Pad, který si dokáže poradit s napájením Apple Watch, iPhonu a AirPods současně. To vše navíc doplňuje vysoký výkon, moderní USB-C konektor a stylový design dokonale splývající s podobou jablečných zařízení. Nabíječce nechybí ani bezpečnostní prvky v podobě detekce cizích předmětů či ochrany proti přehřátí.

Satechi Trio Wireless Charging Pad zakoupíte za 2 090 Kč zde

Apple HomePod mini

Bezdrátový reproduktor HomePod mini pravděpodobně ani nemusíme představovat. Jedná se o nesmírně oblíbený doplněk do domácnosti, který přijde vhod každému jablíčkáři, přičemž mu to nesmírně sluší například po boku Apple TV. Zároveň se ale nejedná jen o „obyčejný repráček“. Jelikož je HomePod mini vybaven hlasovou asistentkou Siri, slouží i jako centrum pro chytrou domácnost Apple HomeKit a lze jej tedy používat pro nejrůznější účely. Na svou drobnou velikost nabízí poměrně kvalitní a výrazný zvuk s hlubokými basovými tóny.

Apple HomePod mini zakoupíte za 2 699 Kč zde

Nad 5 000 Kč

AirPods Pro

Máte ve svém okolí osobu blízkou, která už nějaký ten pátek mluví o tom, že by si nejradši pořídila novější jablečná sluchátka? Jestli ano, pak by vaše kroky měly rozhodně směřovat k AirPods Pro. Apple tato sluchátka teprve nedávno v tichosti aktualizoval, kdy jejich nabíjecí pouzdro obohatil o podporu nabíjení skrze MagSafe. Tato změna tak potěší především vlastníky iPhonů 12 a novější, kteří se už tak na MagSafe spoléhají, jelikož jim umožní využít jeden kabel k napájení jak telefonu, tak i sluchátek. Hlavní dominantou špuntových sluchátek AirPods Pro je pak samozřejmě kvalitní zvuk, funkce pro aktivní potlačení okolního hluku, voděodolnost nebo skvělá provázanost s ostatními Apple produkty.

AirPods Pro 2021 zakoupíte za 7 290 Kč zde

iPhone 13 (Pro)

Tento článek s tipy na nejlepší dárky pro majitele Apple TV, AirPods a AirTagů samozřejmě nemůže být zakončen ničím jiným, než samotnou alfou a omegou celého jablečného ekosystému – nejnovějším iPhonem 13. Současná generace jablečných telefonů je k dispozici ve čtyřech verzích – 13 mini, 13, 13 Pro a 13 Pro Max, které sice nabízejí stejný design jako iPhone 12, avšak vpřed posouvají základní úložiště, výkon a řadu dalších. Například modely Pro se dnes pyšní 120Hz ProMotion displejem a obecně se také posunula kvalita fotografií. Jestli chcete vsázet skutečně na jistotu, tak věřte tomu, že novým iPhonem 13 svým nejbližším rozhodně vykouzlíte radost na tváři.

iPhone 13 zakoupíte od 19 990 Kč zde

Dnes nejčtenější

.