Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Quick Icon Maker

S pomocí zkratky jménem Quick Icon Maker můžete na vašem iPhonu snadno a rychle vytvářet ikonky všech možných podob. Zkratka Quick Icon maker dělá skutečně čest svému jménu, a v rychlém sledu vás za pomoci jednoduchých otázek a menu provede celým procesem tvorby nových ikonek.

Zkratku Quick Icon Maker stáhnete zde.

CreatePDF

CreatePDF je velice užitečná zkratka, která vám na vašem iPhonu umožní rychle, jednoduše a efektivně vytvořit PDF soubor, a to buďto z vámi vybraného textu, nebo z obrázku. V nastavení zkratky můžete přizpůsobit jednotlivé parametry výsledných PDF souborů.

Zkratku CreatePDF stáhnete zde.

Groceries

Aplikace Groceries slouží primárně k tvorbě nákupních seznamů, můžete v ní ale snadno vytvářet i jakékoliv jiné seznamy. Nabízí možnost ručního zápisu i diktování položek do seznamů, zobrazení seznamu, sdílení za pomoci iMessagbe nebo třeba okamžitého přechodu do nativních Připomínek na vašem iPhonu.

Zkratku Groceries stáhnete zde.

 

Combine Screenshots Vertically

Zkratek, které slouží k vzájemnému jednoduchému pospojování snímků z fotogalerie vašeho iPhonu, existuje poměrně dost. Jak název napovídá, tato konkrétní zkratka vám během chvilky pomůže spojit vámi vybrané snímky do vertikální koláže. Nenechte se zmást názvem, zkratka samozřejmě umí pracovat i s běžnými fotografiemi na vašem iPhonu, nikoliv pouze se snímky obrazovky.

Zkratku Combine Screenshots Vertically stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.