Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chtěli byste přejít na novější telefon, ale nevyhovuje vám současný trend velkých obrazovek? V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout současnou speciální akci obchodu Dostupný iPhone, který nabízí nesmírně oblíbený iPhone SE (2020) 64GB v kategorii B+ za pouhopouhých 7 990 Kč. Tento populární telefon kombinuje prvotřídní výkon ukrytý v kompaktním těle s 4,7″ obrazovkou a ikonickým Touch ID. Akce navíc poběží až do Vánoc! Jestliže chcete koupit iPhone levně, nyní máte tu nejlepší příležitost.

iPhone SE (2020) zde!

Dostupný iPhone iPhone SE (2020)

Vsaďte na kvalitu!

Náš partner Dostupný iPhone se již delší dobu specializuje na prodej použitých iPhonů, u kterých vždy garantuje jejich 100% funkčnost a technicky prověřený stav. Pro přehlednost výběru jsou telefony rozřazeny do několika kategorií na základě jejich vizuálního stavu. Co je však nejlepší, je 24měsíční záruka na veškeré prodávané zboží, s čímž byste se například při koupi iPhonu od původního majitele nikdy nesetkali. Pokud by se tedy objevil jakýkoliv problém, Dostupný iPhone jej okamžitě vyřeší za vás.

O kvalitách Dostupného iPhonu navíc hovoří i samotní zákazníci. Například na Googlu si obchod přišel na hodnocení 4,8 hvězdiček z 5, které si zakládá na více než 340 zákaznických recenzích. Potěšit zároveň dokáže i skutečně rozsáhlá nabídka telefonů či možnost jejich vyzkoušení na dvou pražských prodejnách, kde vám s výběrem může pomoct odborně proškolený personál. Levné iPhony jsou zkrátka doménou tohoto obchodu.

Nabídka Dostupného iPhonu zde

Dnes nejčtenější

.