Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Crash the Comet

Hledáte nějakou uklidňující, oddechovou, ale přesto zábavnou hru? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, měli byste se přinejmenším podívat na titul Crash the Comet. Ve hře budete konkrétně ovládat kometu, se kterou budete muset „proplouvat“ tratí, aniž byste narazili do okraje. V takovém případě pro vás hra končí.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Modern Ludo

Ve hře Modern Ludo bude vaším úkolem sestřelit všechny vaše nepřátele tak, abyste si zajistili bezpečný průběh. Ve hře jsou totiž zcela klíčová letadla, která nesmí být sestřelena. Hra jemně připomíná známou deskovku zvanou „Člověče, nezlob se,“ avšak přináší s sebou řadu vylepšení.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

System Activity Monitors

Oblíbená utilita System Activity Monitors je opět k dipozici zdarma. Kontrolujte důležité položky, jako je stav vaší baterie, spotřebu paměti i místa a další údaje o vašem iOS zařízení.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Orderly – Simple to-do lists

Jestli organizace a pořádek jsou vaším životním krédem, tak zbystřete. Orderly je To-do list, do něhož můžete zadat své úkoly a plnit je. Vše se dá krásně rozdělit do kategorií, které připomínají lístečky. Nechybí ani připomínání na konkrétním místě či čase. Řekněte Připomínkám sbohem.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Color Accent

Aplikace Color Accent dokáže potěšit především svou neuvěřitelnou jednoduchostí. Tento program konkrétně dokáže vaše fotografie předělat do černobílé podoby, akorát že vyznačená místa ponechá barevně. Jak to vypadá v praxi si můžete prohlédnout níže.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Green Screen: chroma key

Aplikac Green Screen: chroma key je určena především pro tvůrce videí. Tento program promění obrazovku vašeho iPhonu či iPadu v praktický green screen (neboli zelenou plochu), jenž už následně v postprodukci snadno vyklíčujete.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Animatix – Photo Animation

Aplikace Animatix – Photo Animation dokáže doslova rozpohybovat vaše fotografie, a to konkrétně tím, že z nich vytvoří jednoduché animace. Aplikace nabízí 24 odlišných animačních stylů, které můžete na vaše fotografie použít a výsledný snímek vám umožní uložit ve formátu GIF nebo Live Photo.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.