Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Pathways: Slide Puzzle Game

Dnešní článek si zakončíme zajímavou hrou Pathways: Slide Puzzle Game, kterou nemusíte hrát jen na vašem iPhonu či iPadu, ale užít si ji dokážete i na Apple Watch. Prakticky se jedná o logickou hru, kdy musíte různě přesouvat jednotlivé hrací bloky, abyste dokončili cestičku.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Aviary

V dnešní době máme k dispozici řadu různých sociálních sítí. Jestliže se nejčastěji zdržujete na síti známé jako Twitter, zbystřete. Do akce se totiž dostala aplikace Aviary, která funguje jako praktický klient pro zmiňovanou sociální síť. Aplikace je určena pro iPhone, iPad a Apple Watch.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

My Pills Reminder

Užíváte několik léků několikrát denně a neradi byste na některý z nich zapomněli? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci My Pills Reminder. Tento nástroj vám totiž bude připomínat užít dané léky v danou dobu, a zároveň vede statistiky o tom, zdali jste si je skutečně vzali. Aby toho nebylo málo, k lékům si můžete přidat poznámky – například zapít sklenicí mléka a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.