Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přichází první listopadová středa a spolu s ní i další skvělá příležitost na pořízení nového iPhonu. Oblíbený obchod Dostupný iPhone tentokrát výrazně zlevnil iPhone 12 mini 64GB, který je v kategorii A k dostání za neuvěřitelných 12 990 korun namísto původních 21 990 Kč. Jedná se tak o bezesporu nejnižší cenu na českém trhu! Tento telefon byl představen teprve vloni a prakticky okamžitě upoutal pozornost vytříbeným designem, který svými ostrými hranami připomíná ikonický iPhone 5. Tím to však ani zdaleka nekončí. Model totiž ještě nabízí prvotřídní výkon díky čipu A14 Bionic a pokročilou soustavou fotoaparátů, která se dokáže postarat o tvorbu parádních fotografií za nejrůznějších podmínek.

iPhone 12 mini zde

První listopadová středa dostupný iphone

Dostupný iPhone: Kvalita se zárukou

Koupí použitého telefonu můžete ušetřit hned několik tisíc korun. Jak ale vlastně v takovém případě postupovat? Ve zkratce se nabízí dvě možnosti – buďto budete hledat na inzertních fórech a zařízení odkoupíte přímo od původního majitele, anebo se vydáte cestou pořízení ze specializovaného obchodu, který se prodejem použitých telefonů zabývá. Přesně na tohle se v našich končinách zaměřuje nesmírně populární Dostupný iPhone, který si zakládá především na vysoké kvalitě.

Při nákupu z tohoto obchodu odpadá hned několik starostí. Všechny prodávané iPhony jsou totiž vždy plně funkční a technicky prověřené, díky čemuž se nemůže stát, že by vám dorazilo jakkoliv poškozené zařízení. To ostatně potvrzuje i 24měsíční záruka, na kterou byste při nákupu telefonu od jeho původního majitele mohli rovnou zapomenout. Jednotlivé modely jsou také rozděleny do příslušných kategorií podle jejich vizuálního stavu. Například aktuálně zlevněný iPhone 12 mini 64GB je za zvýhodněnou cenu k dostání v kategorii A, kdy pomalu ani nenese jakékoliv známky používání.

O samotných kvalitách hovoří i sami zákazníci. Například na Googlu Dostupný iPhone obdržel ohodnocení v podobě 4,8 hvězdiček z 5, za čímž stojí více než 340 zákaznických recenzí. Lidé si zde pochvalují především kvalitu samotných telefonů, rychlost dodání a profesionální přístup. Zároveň se nabízí možnost vyzkoušení nabízených telefonů přímo na dvou pražských prodejnách, kde vám přívětivý personál ochotně pomůže například s výběrem.

Nabídku Dostupný iPhone naleznete zde

Dnes nejčtenější

.