Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Exif Viewer – Photo Metadata

Každá fotografie si s sebou nese takzvaná metadata neboli data o datech. V těch může být zapsán například čas pořízení snímku, čas poslední úpravy, poloha, použité zařízení a řada dalších. S pomocí aplikace Exif Viewer – Photo Metadata si tato data můžete jednoduše prohlédnout a dokonce i upravit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Extreme Week Calendar

Jestliže hledáte nějakou parádní alternativu k nativnímu Kalendáři, tak byste se měli přinejmenším podívat na program Extreme Week Calendar. Tato aplikace totiž dokáže skvělým způsobem posunout vaši produktivitu kupředu, kdy se postará o plánování vašich událostí a úkolů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Anchor Pointer Compass GPS

Další zajímavá aplikace, která je dnes k dostání za zvýhodněnou cenu, je Anchor Pointer Compass GPS. V rámci tohoto programu si můžete na mapu přidávat jednotlivé záchytné body a následně se podle nich navigovat. To může přijít vhod nejen na výlety, ale také třeba na hledání zaparkovaného automobilu.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

bProgress – Manage Daily Tasks

Chcete být ještě produktivnější a lépe zvládat vaše každodenní povinnosti? Aplikace bProgress – Manage Daily Tasks vám pomůže s dosažením vašich cílů a pomůže vám si je splnit. V rámci tohoto programu si totiž všechny úkoly můžete zapsat a následně rozplánovat, což vám obecně značně pomůže. Zároveň můžete sledovat progres, nastavovat si termíny a podobně.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma

Nature: Sounds around the world

S pomocí aplikace Nature:sounds around the world můžete daleko lépe usínat či relaxovat. Tento nástroj je totiž vybaven rozsáhlou kolekcí nejrůznějších zvuků přírody, které si například můžete pustit před spaním a snadněji tak usnout. Nechybí ani funkce časovače, aby vám nahrávky nehrály zbytečně celou noc.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Klipped

Hledáte nějaký jednoduchý textový editor, který by vám dokázal posloužit například pro zapisování vašich myšlenek či poznámek? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout program Klipped. Tato aplikace si zakládá na minimalistickém designu a jednoduchém uživatelském prostředí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Video Recorder Pro

Jestliže hledáte nějakou vhodnou alternativu k nativnímu Fotoaparátu, která by se konkrétně dokázala postarat o natáčení videa, tak byste se přinejmenším měli podívat na Video Recorder Pro. Tento nástroj totiž slouží pro zmiňované natáčení videa, přičemž vám umožní si měnit například ISO, expozici a řadu dalších.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.