Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Carrot Weather

Pokud hledáte nějaké alternativní řešení k nativní aplikaci Počasí, zbystřete. Do akce totiž zavítal uživateli velice oblíbený program CARROT Weather, který vás v okamžiku dokáže informovat o aktuálním počasí, o předpovědi, srážkách, větru a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

SafeInCloud Pro

V dnešní době je velice důležité, abyste vaše data a přihlašovací údaje měli uložené v zabezpečené podobě. S tímto vám dokáže pomoci aplikace SafeInCloud Pro. Ta totiž ukládá zmiňované údaje do vaší osobní a zašifrované databáze, ke které můžete kdykoliv přistupovat. Vaše hesla si tak můžete zobrazit i na vašich jablečných hodinkách a nemusíte případně zkoušet, jaké heslo máte na danou stránku.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

TimeTrack for Freelancers

Jak již samotný název napovídá, aplikace TimeTrack for Freelancers cílí primárně na takzvané freelancery na volné noze. S pomocí tohoto nástroje si totiž můžete lehce vést přehled o tom, kolik času jste nad daným projektem strávili a mít tak přesné informace.

Dnes nejčtenější

.