Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

Aureole – Unique Platformer

Aureole – Unique Platformer je jedinečná, originální plošinovka pro váš iPhone, která vás rozhodně nebude ani chvíli nudit. Její svižné tempo a zvyšující se náročnost vás stoprocentně zabaví na dlouhou dobu, těšit se můžete na více než čtyři desítky úrovní, plných výzev.

Tales of Argento

Tales of Argento je nová, nápaditá, dobrodružná hra, ve které vás na každém kroku čeká překvapení. Úkolů zde budete mít opravdu požehnaně – můžete se těšit na vaření, řešení zapeklitých hádanek, práci s bloky a mnoho dalšího.

Wake Motivational Alarm Clock

Přemýšlíte o originálním způsobu buzení a milujete nejrůznější motivační citáty? Pak pro vás bude ideálním budíkem Wake Motivaional Alarm Clock. Tato aplikace vám umožní vybrat si váš oblíbený zvuk, kterým si přejete být buzeni. Kromě hlasitého a efektivního zvuku se při buzení můžete těšit také na pořádnou dávku motivace.

Classic Spider Solitaire Mania

Název hry Classic Spider Solitaire Mania jistě dostatečně hovoří sám za sebe. V této hře si rozhodně přijdou na své všichni milovníci klasického „pavoučího“ solitairu. Těšit se můžete na možnost nastavení vlastní úrovně obtížnosti, nebo třeba na nejrůznější výzvy a cíle pro každý den vašeho hraní.

Hyper Evolution

Hyper Evolution je pestrobarevný, zábavný, originální simulátor evoluce. V této hře začínáte jako počáteční prvek evoluce, který se vyvíjí spolu s tím, jak přijímá potravu, roste a putuje dál rozvíjejícím se světem. Postupem času se měníte ve stále vyspělejší živočichy. Jak daleko se vám podaří dojít?

Dnes nejčtenější

.