Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Starlink Satellite AR Tracker

Patříte mezi fanoušky projektu Starlink a baví vás pozorovat noční oblohu, jestli se na ní neobjeví satelity? Může vám v tom pomoci aplikace s názvem Starling Satellite AR Tracker, která vám umožní sledování satelitů Starlink v reálném čase, a navíc nabízí spoustu skvělých funkcí, jako je podpora rozšířené reality nebo zobrazení v režimu mapy.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Hyperforma

Jestliže se zajímáte o hry s velice zajímavým příběhem, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Hyperforma. V této hře se totiž podíváte do budoucnosti vzdálené 256 let, kde narazíte na obrovskou záhadu. Známá civilizace totiž kompletně vymizela a zanechala po sobě pouze prastarou síť. Vaším úkolem cestovatele bude se do sítě nekonečně prázdného hyperprostoru ponořit a najít odpověď k celé záhadě.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Tower of Fortune 3

Baví vás klasické RPG herní hry? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na hru Tower of Fortune 3. V této hře se zhostíte role svého hrdiny a váš úkol bude jasný – budete muset následovat zajímavý příběh a postupně vylepšovat svou postavu.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

mySolar – Build your Planets

Jestliže hledáte nějakou zajímavou, oddechovou hru, u které byste se mohli zabavit, pak by vás mohla zaujmout dnešní akce na aplikaci mySolar – Build your Planets. V tomto titulu se zhostíte role boha, kdy budete muset budovat svou vlastní Sluneční soustavu. K tomu budete potřebovat takzvané GP (God points) a MP (mass point). Zároveň budete muset porážet nepřátelské soustavy a absorbovat tak jejich zdroje.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Tank Battle – Mini War

Tahle hra je naprostá klasika, kterou si určitě zahraje každý herní pařan z nostalgie. Nebojte, pokud si Super Tank Battle nepamatujete, no, tak není nic jednoduššího než se do hry pustit. Vytvořte tankovou linii a ochraňte svou základnu.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

To The Moon

Ve hře To the Moon budete hrát za dva doktory, kteří se rozhodli naplnit poslední přání umírajícího muže. Tito dva doktoři se totiž živí tím, že lidem dopřejí „další život,“ který se ale odehrává pouze v jejich hlavě. To the Moon ale skrývá spoustu tajemství a různých hádanek, jenž zcela mění děj hry a doslova vás vtáhnou do děje.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Block Vs. Block II

Pokud vás v minulosti bavila populární hra Tetris, avšak chtěli byste si ji zahrát jemně vylepšenou, rozhodně byste měli vyzkoušet hru Block vs Block II. Tato hra je Tetrisu velice podobná, avšak přináší možnost takzvaného online hraní. V tom se můžete utkat s kamarádem, který se nachází na stejné WiFi a vašim úkolem bude jej porazit. Detailněji se na tuto hru můžete podívat v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.