Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pouzdra a tvrzená skla se řadí do povinné výbavy drtivé většiny jablíčkářů. Dokážou totiž částečně ochránit naše iPhony a případně i zamezit poškození, které může vzniknout prakticky mrknutím oka, například vinou pádu. Pokud navíc nyní vybíráte nové pouzdro, máme pro vás skvělý tip! Náš partner AppleTop.cz totiž přichází s úžasnou slevovou akcí, díky které lze pořídit právě pouzdra za naprostý zlomek jejich původní ceny.

Rozsáhlý výběr, ještě větší slevy!

V nabídce pouzder z AppleTop.cz se nachází hned několik parádních kousků a rozhodně je tak z čeho vybírat. Potěšit dokáže například magnetický kryt CELLY Ghostskin pro iPhone X/XS za 59 Kč namísto původních 249 Kč, který jde ruku v ruce s magnetickým držákem telefonu do auta. Za stejnou částku je tento model k dostání i pro ostatní telefony. Pro milovníky stylovějších pouzder je pak jako dělaný CELLY Wally  pro iPhone X/XS z ekologické PU kůže. V případě tohoto kousku jeho cena klesla z původních 299 Kč na pouhých 89 Kč. Cena opět platí i pro stejná pouzdra pro ostatní typy telefonů. Tady to každopádně zdaleka ještě nekončí. K dispozici je například i CELLY Gelskin pro iPhone X/XS za 59 Kč, který byl zlevněn z půsovních 199 Kč. Tato varianta potěší především fanoušky jednodušších krytů.

celly wally pouzdro appletop.cz
Oblíbené pouzdro CELLY Wally typu kniha z PU kůže.

Jak jsme již zmínili výše, nabídka je skutečně rozsáhlá a vybrat si tedy může doopravdy každý. Mějte však na paměti, že současné slevy jsou omezené! Pokud se vám tedy některý ze zlevněných produktů zamlouvá, nepropásněte svoji šanci.

Nabídku pouzder na AppleTop.cz naleznete zde

Dnes nejčtenější

.