Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Tappy – Haptic Fidgeter

Hledáte nějaký skutečně kvalitní a osvědčený způsob, který vás v určitých situacích dokáže zbavit stresu? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli přehlédnout hru Tappy – Taptic Fidgeter. Tento titul bychom mohli přirovnat k bublinkové fólii. Vaším cílem totiž je, abyste jednoduše klepali po bublinkách, kdy se dočkáte haptické odezvy, přičemž vám Tappy navíc bude počítat celkový počet klepnutí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

todo mate – widget & watch

Hledáte nějakou vhodnou alternativu Poznámek a Připomínek? Jestli ano, mohla by vás potěšit dnešní akce na oblíbenou aplikaci todo mate – widget,reminder, s jejíž pomocí si můžete vytvářet například nákupní seznamy, seznamy s úkoly a další. Výhodou je pak automatická synchronizace mezi zařízeními, přičemž k vašim poznámkám se dostanete i z internetu. Potěšit dokáže i widget či aplikace pro Apple Watch.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Awesome Voice Recorder

Jestliže hledáte vhodnou alternativu za nativní řešení Diktafon, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Awesome Voice Recorder PRO AVR. S pomocí tohoto nástroje můžete pohodlně nahrávat audio záznamy, mít je následně perfektně pohromadě a přistupovat k nim odkudkoliv. Program totiž funguje i na jablečných hodinkách Apple Watch.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Dnes nejčtenější

.